Szebeni Istv√°n elb√©n√°zta a tegnap √©jf√©li hirad√≥ egyik mondat√°t, ezzel √°ltal√°ban nincsen baj, √©n is szoktam elgl√©pelni szavakat, csak hogy ad√°sba ment a rendezŇĎ b√©n√°z√°sa √©s egy istenes "kibaszott h√≠rad√≥" is.

Az MTVA percekkel ezelŇĎtt adta ki a k√∂zlem√©nyt, hogy azonnali hat√°llyal felf√ľggesztett√©k √°ll√°s√°b√≥l Szebenit.

Sajnos vide√≥t nem siker√ľlt tal√°lnom az mtv.hu honlapj√°n az esetrŇĎl, √ļgyhogy a comment:com olvas√≥i level√©re kell hagyatkozni:

H√≠rad√≥ az M1-en √©jf√©l ut√°n n√©h√°ny perccel m√°jus 14-√©n. El√©rkez√ľnk a Szita Bence gyilkoss√°gi t√°rgyal√°sr√≥l sz√≥l√≥ riport v√©g√©ig. Szebeni Istv√°n mondja: a per holnap folytat√≥dik. Ekkor a k√©p meg√°ll, azt√°n a szalagon teker√©s ide-oda, elŇĎre-h√°tra. Ezalatt hallom a mŇĪsorvezetŇĎt, amikor mondja a rendezŇĎnek, hogy amikor kimondta, tudta, hogy rosszat mondott, mert nem holnap folytat√≥dik a per, hanem m√°r ma, hiszen m√°r elm√ļlt √©jjel 12. Ez eln√©zhetŇĎ hiba lett volna, ha √≠gy marad, de nem, mert behallatszik a mŇĪsorvezetŇĎ komment√°rja: "ut√°lom, amikor ez a kibaszott H√≠rad√≥ √°tcs√ļszik √©jf√©l ut√°nra" - √≠rta egy olvas√≥nk.

A folytat√°s azonban m√©g szebb: "J√∂nnek m√©g m√°s cs√ļnya szavak is, √©s teker√©s ide-oda. Majd kiadj√°k a mŇĪsorvezetŇĎt, nagyon boldog √©s vigyorog, mint a vadalma. B√ľszke mag√°ra, hogy milyen rond√°n besz√©l a st√ļdi√≥ban, ami - nekem - stand-upost√≥l is b√°nt√≥, de h√≠rad√≥st√≥l megengedhetetlen. Az alap, hogy mikrofon k√∂zel√©ben cs√ļny√°n nem besz√©l√ľnk, ha felrobban egy l√°mpa, akkor sem. Na, ez itt nem siker√ľlt, pedig semmi sem robbant, csak a szakmaiatlans√°g. Ezut√°n hossz√ļ sz√ľnet k√∂vetkezett, MTVA jellel, hogy tudjuk, kinek k√∂sz√∂nhetj√ľk ezt a remek band√°t. Ide√≠rom a rendezŇĎ nev√©t is, mert meg√©rdemli: Kolozsv√°ri G√°bor. Gratul√°lok a felelŇĎs szerkesztŇĎnek is, neve: Sarkadi B√©la" - z√°rul a lev√©l.

Advertisement

Lencs√≥ Rita, az MTVA sajt√≥fŇĎn√∂ke m√©g annyit hozz√°tett, hogy az anyag ad√°sba ker√ľl√©s√©√©rt felelŇĎs koll√©ga szint√©n s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekre sz√°m√≠that.

Megtaláltad videón Szebeni bazmegolását? Azonnal szólj akár emailben, akár kommentben!