Illustration for article titled Kiábrándító: Kaminski Fanny jól elnevetgélt Vastag Csabával!

Orbán miniszterelnök úr sajtósa és az X Faktor fogalmam sincs hányadik évadában feltűnt énekes a Balassi utcai Culinarisban találkoztak. Nem fogjátok elhinni, mit csináltak. Olvasónk azonban jól megfigyelte, sőt lefényképezte őket, aztán írt nekünk. Ezt:

Kedves 444!

Soha nem gondoltam volna, hogy a feljelentők táborába fogok tartozni, de olyan meglepő és kiábrándító dologgal szembesültem, hogy megörökítettem.

Vasárnap ebédidőben a Culinaris nevű méregdrága boltban nézelődtem, ahova egyszer csak némi feltűnéssel szó szerint berobbant egy szőke csaj. Unszimpatkus egy jelenség volt, az biztos. Ismerős volt, de nem tudtam hova tenni. Épp mellettem vásárolt, amikor elkezdett telefonálni és bemutatkozott a telefonba, nem volt más, mint Kaminski Fanny, Orbán Viktor sajtósa. Annyit írtatok róla, hogy amikor mondta a nevét, rögtön beugrott. Fizetett és leült az étterem részben. Egyszer csak ki jelent meg? Hát nem Vastag Csaba? Kissé intimnek tűnő kapcsolatuk fényt derített arra, amit eddig nem értettem: hogy miért adták el magukat a Vastag testvérek a Fidesznek? Hát ezért. Keresd a nőt, ennyi. Először egy több százezres ipaden nézegettek valamit, amin jól elnevetgéltek. Sokat nem hallottam a beszélgetésből, mert messze ültem, de úgy vettem ki, valami fesztiválra mennek, ahova sietni kell.

Elég gyorsan távoztak is, majd beültek Csaba fekete luxusautójába és padlógázzal elhajtottak. Szánalmas és felháborító. Mindezt az adófizetők pénzéből.

Hát ez történt.

Egy külföldre készülő magyar állampolgár.

Kegyetlenül durva történet. Tudtok kegyetlenebbet az adófizetők pénzéből?

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter