Illustration for article titled ​Ki lopta el a húst Oravecz Nóra gulyásából?

És egyáltalán, miért posztolt ki egy fotót egy gusztustalan zsíros léről, amiben nem volt se hús, se krumpli? Titokzatos képpel sokkol a magyar női zsebcoelho.

Advertisement

Oravecz Nóra jelenleg - előttem teljesen ismeretlen és érthetetlen okokból - az egyik legbefolyásosabb magyar ember, annyira befolyásos, hogy még a mikroblogjában is van termékelhelyzés. Oravecz Nóra három hónapot töltött Amerikában, a napokban ért haza, utána azonnal kiposztolta a fenti fotót a különös abálólevet tartalmazó tányérről és a termékelhelyezett ciderről, amit, ha esetleg nem vennénk észre a fotón, be is tagelt. Ezeket a tageket használta Coelhina:

#goulash #hungary #family #lunch #somersby

Én, amióta megláttam, döbbenten próbálom értelmezni a posztot.

Az egész Oravecz-jelenségnek az lehet az oka, hogy otthon rendszeresen kilopták a gulyásából a húst, a krumplit meg a zöldséget? Az embert az ilyen megpróbáltatások edzik olyan robottá vagy Emberi Emlékkönyvvé, ami óránként kidob egy Facebookon dropshadow-s betűkkel osztható idézetet?

Advertisement

Vagy az is lehet, hogy Oraveczék egy közkórházban laknak, és a konyháról étkeznek?

Advertisement

Hiszen a fotó látványosan hasonlít annak a nemrég indult, irtó népszerű blognak a fotóihoz, ami a páciensek magyar kórházi kosztról készített képeit közli. Ezernyi kérdés!

Ha van értelmezési ötleted, kérlek oszd meg itt velünk!

Ha pedig nem tudnád pontosan, ki az az Oravecz Nóra, akkor olvasd el a 444 legendás cikkét, amiben a civilben nem a dögös öltözködéséről ismert Bede Márton szerzőt Oravecz az írás negyedik sorában meghódítja azzal, hogy "Tök jó a pulóvered.", és a szerző onnantól hódol neki.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter