Sz√≠nhiba van j√≥ p√°r a Street View-ban, de ilyen sz√©p kompoz√≠ci√≥t alkot√≥ kev√©s. Hosszan tippelgett√ľk, hogy vajon kire hasonl√≠t legink√°bb a rejt√©lyes z√∂ld fejŇĪ ember a Haj√≥gy√°ri-szigeten. M√°r ha ember egy√°ltal√°n. Alighanem a Google-n√©l sem voltak biztosak benne, mert nem kock√°zt√°k ki f√©lelmetesen h√°trapillant√≥ tekintet√©t.

Mivel a fot√≥ a Sziget Fesztiv√°l v√°rosk√∂zpontj√°t mutatja b√©keidŇĎben, alighanem h√≥napokon bel√ľl t√≠zezrek botlanak majd bele v√©letlen√ľl.

A legk√©zenfekvŇĎbb megold√°s a zombivonal: a fick√≥ m√©g az elsŇĎ Di√°kszigeten √ľt√∂tte ki mag√°t a Szonja √©s a S√°padtarc√ļak koncertj√©n √©s az FKF-esek v√©letlen√ľl betereprendezt√©k a fesztiv√°l ut√°n. Az√≥ta midnen √©vben egyszer ki√°ssa mag√°t √©s √°tharapja egy belga l√°ny tork√°t.

Felmer√ľlt m√©g a t√°voli bolyg√≥r√≥l √©rkezett idegen is, aki azt hitte a Google-aut√≥ kamer√°j√°ra, hogy egy r√©gi haverja m√©g otthonr√≥l, de a szerkesztŇĎs√©g irodalmilag mŇĪveltebb fele Atr√°sk√≥t is eml√≠tette a V√©gtelen t√∂rt√©netbŇĎl.

√Čs szerintetek vajon ki?

[tipp: Olgicsq]