This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ki lehet valójában a Sziget zöld fejű embere?

Illustration for article titled Ki lehet valójában a Sziget zöld fejű embere?

Színhiba van jó pár a Street View-ban, de ilyen szép kompozíciót alkotó kevés. Hosszan tippelgettük, hogy vajon kire hasonlít leginkább a rejtélyes zöld fejű ember a Hajógyári-szigeten. Már ha ember egyáltalán. Alighanem a Google-nél sem voltak biztosak benne, mert nem kockázták ki félelmetesen hátrapillantó tekintetét.

Advertisement

Mivel a fotó a Sziget Fesztivál városközpontját mutatja békeidőben, alighanem hónapokon belül tízezrek botlanak majd bele véletlenül.

A legkézenfekvőbb megoldás a zombivonal: a fickó még az első Diákszigeten ütötte ki magát a Szonja és a Sápadtarcúak koncertjén és az FKF-esek véletlenül betereprendezték a fesztivál után. Azóta midnen évben egyszer kiássa magát és átharapja egy belga lány torkát.

Advertisement

Felmerült még a távoli bolygóról érkezett idegen is, aki azt hitte a Google-autó kamerájára, hogy egy régi haverja még otthonról, de a szerkesztőség irodalmilag műveltebb fele Atráskót is említette a Végtelen történetből.

És szerintetek vajon ki?

[tipp: Olgicsq]

Share This Story

Get our newsletter