Ki lehet a rejtélyes magyar sztártolvaj?

Az ismeretlen, megnevezhetetlen ismert ember most egy ismerős szatyrát lopta el a Bors szerint. De ki lehet az?

A Bors mintha a világ legcselesebb karaktergyilkosságát szeretné véghezvinni az utóbbi pár napban, ma került ki a második hír egy ismert emberről, aki lopás gyanújába keveredett. Név viszont nincs. Január 20-án az volt a hír, hogy valakinek úgy tűnt el a telefonja egy bevásárlóközpontban, hogy csak a híres ember volt ott, most meg az derült ki, hogy korábban nemes egyszerűséggel eltulajdonította az ismerősének bevásárlását.

Advertisement

Idézek:

Összefutott egy ismerősével, aki épp nagybevásárlást tartott. Az illető sztárhölgy átnyúlt az ismerőse kocsijába, s egyszerűen elvett onnan egy élelmiszerekkel teli szatyrot, mondván: erre neki most nagyobb szüksége van, mert nincs mit enniük.

Advertisement

A következőt tudjuk az ismeretlen tolvajról:

  • kereskedelmi csatornákon rendszeresen látható
  • a telefonlopás egy „budai elegáns bevásárlóközpontban" történt, ami szerintem a Hegyvidék Központ lehet
Advertisement

Többet viszont semmit.

És akkor itt hívnám fel a figyelmet a Kinja egyik nagyon vonzó tulajdonságára, az anonim kommentelésre, ami régen fikanick néven futott, de a funkciója ugyanaz: úgy tudsz vele hozzászólni egy cikkhez, hogy a rendszer semmit nem tud rólad. Azaz információt sem tudunk kiadni. Orosz Péter erről írt itt egy rövid ismertetőt.

Advertisement

Szóval ki a túró lehet az, akit a Bors nem akar megnevezni, viszont név nélkül is botrányt keltet körülötte? Miért kell ez a kínzó kérdéses tempó? Ki lehet a rejtélyes magyar sztártolvaj?

Share This Story

Get our newsletter