A BKK ilyen Solaris j√°rmŇĪvekre cser√©ln√© a r√©gi trolikat, viszont a bemutat√≥n siker√ľlt lez√ļzni az egyik darabot.

A Blikk inform√°ci√≥ szerint a BKV-vezetŇĎk a Hung√°ria k√∂r√ļti gar√°zsban tekintett√©k meg a trolibuszt, amivel ott azt√°n egy oszlopba tolatott a sofŇĎr. V. Istv√°n √°ll√≠t√≥lag a troli√ľzem√°g vezetŇĎj√©nek egyik koll√©g√°ja, aki ugyan t√≠z √©ve maga is trolivezetŇĎk√©nt dolgozott, de az √ļjs√°g √ļgy tudja, a baleset idej√©n nem volt √©rv√©nyes enged√©lye. A balesetet a BKV elismerte a Blikknek, viszont ez ut√≥bbi inform√°ci√≥t c√°folt√°k.

Az pedig m√©g nem vil√°gos, hogy a 3 milli√≥ forintos k√°rt kinek kell √°llnia. Ha a vezetŇĎnek nem volt enged√©lye, nem √©rv√©nyes a biztos√≠t√°s, viszont a j√°rmŇĪ m√©g nem a BKV-√©, a gy√°rt√≥ c√©g tulajdon√°ban van.

A BKK Facebookj√°r√≥l kider√ľlt, hogy m√°r t√∂bb √ļj trolibusz is √©rkezett Magyarorsz√°gra, √ļgyhogy amiatt val√≥sz√≠nŇĪleg k√°r izgulni, hogy Tarl√≥s Istv√°n√©knak nem lesz mivel par√°d√©zniuk, b√°r lehet ezt m√°r kor√°bban is megtett√©k volna: a Blikk azt √≠rja, m√°sf√©l h√≥napja pr√≥b√°lj√°k a BKV-n√°l megoldani az √∂sszet√∂rt troli √ľgy√©t.

Advertisement

Képek: BKK FB