Rakd össze: nem sokkal a választások előtt valaki úgy robbant fel egy bankfiókot, hogy nem visz el onnan semmit. Jó, hogy nem repülővel írta fel a tettes az égre, hogy: EZ ITT EGY FIGYELMEZTETÉS!!! Összeesküvéshívők kérték: itt vannak a lehetséges felbújtók, Orbántól Bajnaiig.

Advertisement

Itt vannak az általam eddig hallott elméletek, ha te mást tudsz, írd meg feltétlenül!

Maga a CIB

Hát persze! A kormány letörte a szarvaikat, nem ízlik nekik az új rendszer, az anyabankjuk vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy "Magyarország rémálom lett a pénzügyi szektor számára", ki akarnak vonulni, de ezt valami erősebbel is alá kell támasztaniuk a részvényeseik előtt. Például egy robbantással, ami után meg lehet döbbenni, aztán sebbel-lobbal csomagolni és rémülten távozni.

Advertisement

Orbán Viktor

Csak a hülye nem látja, hogy egy erős kezű vezetőnek milyen jól jön egy-két robbantás a választások előtt pár hónappal. Veszélyes helyzetben felértékelődnek a kemény főnökök, és még a kormánnyal szemben kritikus szavazók is elgondolkodnak: "Ki védené meg jobban a gyerekemet: Karácsony Gergely vagy Orbán Viktor?" A Tumblr-es zeroz3ro tökéletesen foglalta össze ezt az elméletet:

Pintér megint kijátszótta a "robbantós-kártyát"? Ismét eredményes votl a meeting Dietmar Clodo-val? Ez annyira '98 …. szép tavasz lesz, ha most nem Torgyán meg Szájer lakásánál fognak robbantgatni, hanem bankfiókoknál. Végül is "háború" van, és a Tábornok úr megmondta, hogy a bankok nem a magyar családok oldalán állnak.

Advertisement

Pintér Sándor

Csak a vak nem veszi észre! A Fidesz régi gárdája egyre erősebb nyomást gyakorolt Orbán Viktorra, hogy szabaduljon meg a komcsi rendőrből lett gyanús milliárdostól, akiről egyre több Alapító Atya gondolta úgy, hogy bármilyen szerepben megjelenhetne a Kék Fényben. Pintér se hülye, rég megneszelte a készülődő minipuccsot, ezért rendelte meg a robbantást, hogy nélkülözhetetlenné tegye magát. Ez az elmélet látszatra szinte ugyanaz, mint az előző, de csak felszínes látszatra!

Advertisement

Bajnai Gordon

Tök nyilvánvaló. Bajnai eddig a Külföld, azon belül a Nyugat és a Nagytőke kedvence volt, de csak akkor álltak volna mögé igazi pénzzel, ha legalább minimális esélyt látnak benne. Hát az utóbbi időben egyre kevesebbet láthattak, és ezt a túlélésért küzdő Bajnai is pontosan tudta. Egy esélye volt. Megmutatni az egész világnak, hogy az elvakult magyar maffiakormánynak semmi, de tényleg SEMMI sem drága a bankok és a nemzetközi tőke elleni harcban. Valami erőszakos, ijesztő esemény kellett, ami észhez térti Sorost és kollégáit, hogy itt nem babra megy a játék.

Advertisement

A chemtrailesek

Ez nem lehet kérdés! Január 25.-én nagy tiltakozó akció lesz Budapesten a kondenzcsíknak kinéző mérgező csíkok, a chamtrailek ellen. Ez egy sima figyelmeztetés volt Azoktól Akik a Csíkot Húzzák. Aki ért belőle, az ért, aki nem, az majd nézzen föl az égre a demonstráció közben!

Advertisement

Matolcsy György

Komolyan nem tudtad? Amióta kénytelen volt átülni a minisztériumból Nemzeti Bank sokkal unalmasabb elnöki székébe, Matolcsyban csak gyűlt a feszültség, hogy az álmaihoz képest milyen lassan halad a külföldi bankok kiseprűzése és a magyar gazdaság átálltása az általa álmodott rendszerbe. Eddig bírta, most úgy érezte, egy kicsit fel kell gyorsítania az eseményeket.

Advertisement

A Fidesz

Ugye ezt le sem kell vezetnem. Ki a CIB Bank elnöke? Igen, Surányi György. Ki lehetne az ellenzék egyetlen hiteles, a balos pártok közötti acsarkodáson felülemelkedő miniszterelnök-jelöltje? Hát a Nemzeti Bank egykori népszerű elnöke, a Tökéletes Technokrata. Na, innen tényleg nem kell tovább magyaráznom, hogy ki lett itt figyelmeztetve és mire?

Advertisement

A Feltétel Nélküli Alapjövedelem ellenségei

Ezt nyilván már te is világosan látod. A közeljövő egyik legnagyobb pénzügyi átrendeződése a mindenkinek járó, feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése lesz, ami nyilvánvalóan rengeteg mostani nagy játékos érdekeit sértené, és akkor még finoman fogalmaztam. A CIB-elnök Surányi a napokban a megjelenésével és az előadásával hitelesítette a sokáig komolyan se vett balos mozgalmat. Rá kellett csapni a fejére, hogy eddig, és ne tovább!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter