Term√©szetesen √Āder J√°nos! Braille-√≠r√°st raktak ki a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal honlapj√°ra. S√≠rnak a Farrelly testv√©rek, mert egy magyar politikus f√©lk√©zzel lenyomta ŇĎket.

Van, amikor a K√©tfark√ļ Kutya P√°rt g√°tl√°stalan viccelŇĎdŇĎi is meghajtj√°k a fej√ľket:

Braille √≠r√°st tenni egy honlapra annyira bunk√≥ po√©n, hogy √©n sose mertem els√ľtni. Nem √≠gy van ezzel a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal.

Ezt írták a Facebookon, a fent látható screenshot mellé.

√Čn ink√°bb nagyon b√°tor po√©nnak nevezn√©m, √©s am√ļgy is illik a liber√°lis PC-k√°non elleni korm√°nyzati harc szellem√©hez.

Advertisement

Az eln√∂ki nyit√≥lap m√°s vizu√°lis eszk√∂zzel is hangs√ļlyozza, hogy itt √Āder a humorkir√°ly: m√≠g az √∂sszes t√∂bbi volt eln√∂k komoly arcot v√°g a fot√≥kon, √Ā. J. sz√©lesen mosolyog.

Azt k√©pzelj√©tek, hogy bennem az√©rt motoszk√°lt a kis KDNP-s, fogtam magam, √©s v√©gigsim√≠tottam a Braille-feliratot a kijelzŇĎm√∂n. Na, mi t√∂rt√©nt? √Čreztem a bigy√≥kat az ujjbegyemmel! J√©zus, mondom magamban. De nem J√©zus volt, hanem ilyen mocskos a laptopom, hahaha.

Rem√©lem, siker√ľlt elŇĎvezetnem egy igazi k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂ki po√©nt.

Update:

√Čn sem eszm√©ltem, de a mandineres Galaxisriporter szerencs√©re igen, hogy ebben a keh.hu-s Braille-√≠r√°sban az a legjobb, hogy milyen rohadt r√©gi sztori. √Čn most az√©rt posztoltam r√≥la, mert minden√ľtt ez j√∂tt szembe a neten. De ez az eg√©sz 2012-ben igaz√°b√≥l m√°r lej√°tsz√≥dott, m√°rmint hogy a dolog k√∂rbefutott a neten, itt van az indexes K√©pviselŇĎ Funky blog akkori posztja, ezer szerencse, hogy legal√°bb nem √©n √≠rtam. Ez a bitlisz, nem a Love Me Do!!!