This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Ki a legbátrabb magyar humorista? (frissítve!)

Illustration for article titled ​Ki a legbátrabb magyar humorista? (frissítve!)

Természetesen Áder János! Braille-írást raktak ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára. Sírnak a Farrelly testvérek, mert egy magyar politikus félkézzel lenyomta őket.

Advertisement
Illustration for article titled ​Ki a legbátrabb magyar humorista? (frissítve!)

Van, amikor a Kétfarkú Kutya Párt gátlástalan viccelődői is meghajtják a fejüket:

Braille írást tenni egy honlapra annyira bunkó poén, hogy én sose mertem elsütni. Nem így van ezzel a Köztársasági Elnöki Hivatal.

Advertisement

Ezt írták a Facebookon, a fent látható screenshot mellé.

Én inkább nagyon bátor poénnak nevezném, és amúgy is illik a liberális PC-kánon elleni kormányzati harc szelleméhez.

Advertisement

Az elnöki nyitólap más vizuális eszközzel is hangsúlyozza, hogy itt Áder a humorkirály: míg az összes többi volt elnök komoly arcot vág a fotókon, Á. J. szélesen mosolyog.

Azt képzeljétek, hogy bennem azért motoszkált a kis KDNP-s, fogtam magam, és végigsimítottam a Braille-feliratot a kijelzőmön. Na, mi történt? Éreztem a bigyókat az ujjbegyemmel! Jézus, mondom magamban. De nem Jézus volt, hanem ilyen mocskos a laptopom, hahaha.

Advertisement

Remélem, sikerült elővezetnem egy igazi köztársasági elnöki poént.

Update:

Én sem eszméltem, de a mandineres Galaxisriporter szerencsére igen, hogy ebben a keh.hu-s Braille-írásban az a legjobb, hogy milyen rohadt régi sztori. Én most azért posztoltam róla, mert mindenütt ez jött szembe a neten. De ez az egész 2012-ben igazából már lejátszódott, mármint hogy a dolog körbefutott a neten, itt van az indexes Képviselő Funky blog akkori posztja, ezer szerencse, hogy legalább nem én írtam. Ez a bitlisz, nem a Love Me Do!!!

Share This Story

Get our newsletter