Kezdődnek a nyolcaddöntők, a szombat egy dél-amerikai futballfieszta

Jó reggelt, jó szurkolást, kedves olvasóink, ez itt a Cink.hu, örömmel jelentjük, hogy a csoportmceccsek és a pihenőnap után ma a foci-vb-n megkezdődik az egyenes kieséses szakasz. Igazi dél-amerikai futballfieszta a mai, a labda gömbölyű, a meccs 90 perc, tartsatok velünk!

Délután 6 órakor Brazília–Chile. Brazília saját csoportjában bár a mexikóiakkal ikszelt, az horvát és a kameruni meccset simán hozta, magabiztos elsőként jutottak tovább a csoportból. A chileiek, bár másodikként kerültek ki, mégis jóval nagyobbat villantottak eddig, mint a brazilok. Megverték a címvédő Spanyolországot, Ausztráliának rúgtak hármat, bár a bivalyerős hollandoktól kikaptak a csoportban. Mit tippeltek?

Advertisement

Este 10-kor Kolumbia–Uruguay. Kolumbia Görögországgal, Elefántcsontparttal és Japánnal került egy csoportba, mindegyik csapatot magabiztosan verte, kettőnél egyik meccsen sem rúgott kevesebbet. Én a japán meccset láttam, és engem, a laikust simán meggyőztek játékukkal arról, hogy ők az új brazilok. Uruguay erősnek tartott csoportba került. abba, ahonnan Anglia és Olaszország leszegett fővel kullogott el nyeretlenül. Most másodikként jutottak tovább a meglepően jól teljesítő Costa Rica után, nézzük őket!

Kép: FlySeeStay

Share This Story

Get our newsletter