This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kétmillióért árulják az M7-esen lenullázott Lamborghini roncsát

Illustration for article titled Kétmillióért árulják az M7-esen lenullázott Lamborghini roncsát

A mostanra 8 millió ember által megnézett rendőrségi videó sztárja a tiéd lehet egy nem is túl nagy köteg pénzért: 67 milliós normál ára helyett 2 millió forintért elvihető a zöld Lamborghini Huracán. Igaz, már nem zöld, mert porrá égett.

Advertisement
Advertisement

A néhány mázsa ócskavas és ócskaalumínium a Vas megyei Hegyhátsálon tekinthető meg, a kétmilliós ár irányárként szerepel, úgyhogy el tudom képzelni, hogy lehet ezen még alkudni. Egészen pazar irodai dísz lenne, én például nagyon el tudnám képzelni a leendő Gawker-iroda közepére. Lényegesen királyabb, mint egy művészien disztresszelt, majd kettétört kézműves szörfdeszka, meg egy raklapból készített polc, vagy mi az istent szoktak ilyen menő irodákban a falakra tenni.

Advertisement
Illustration for article titled Kétmillióért árulják az M7-esen lenullázott Lamborghini roncsát

Ha valaki sokallja a 97%-os árleszállítást, de szeretne egy darab Lamborghini-hulladékot, az első féket külön is meg lehet venni 336 rugóért. Fékezni valószínűleg már nem jó, de beosztottakat fenyegetni annál inkább.

Advertisement

Fotók: OLX

Share This Story

Get our newsletter