This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Két percnél tovább beszélt a szülőin, letartóztatták

Bejött a rendőr és szülői értekezlet közepén elvitte azt az apukát, aki az időkeretét túllépve tiltakozott az egyik kötelező olvasmány ellen, mert abban szexjelenet volt. New Hampshire csodálatos hely, nálunk is be kéne vezetni, hogy rendőrt küldjenek a hülye szülőtársakra, mindjárt népszerűbbek lennének az iskolai események!

Advertisement

William Baer, tízgyerekes apuka, azon borult ki, hogy a Gilford High Schoolba járó kilencedikes lánya osztályában a szülők előzetes figyelmeztetése nélkül olvastatták el a gyerekekkel Jodi Picoult Tizenkilenc perc című bestsellerét, ami egy iskolai mészárlásról szóló regény, egy rakás gimnazista főszereplővel és egy plasztikusan megírt szexjelenettel.

Baer a neki járó kétperces hozzászólás után nem hagyta abba, és újra meg újra magához ragadta a szót. Míg oda nem lépett hozzá az iskolarendőr és le nem tartóztatta. "Letartóztat, mert túlléptem a kétperces időkeretet?" - kérdezte az apa hitetlenkedve, de tényleg ez történt, megragadták, kivitték a folyosóra és megbilincselték. Baer a felháborodásával amúgy nem dilis különcnek számított az értekezleten, a beszámolók szerint ugyanis több szülő is tiltakozott a figyelmeztetés nélküli szexjelenet miatt. Sőt maga a tankerület is bocsánatot kért később, a könyv ugyanis már évek óta kötelező olvasmány volt több helyen, de az elolvasása előtt korábban mindig külön figyelmeztették a szülőket a rettegett 313. oldal tartalmára.

Advertisement

El nem tudom persze képzelni, hogy ez a gyakorlatban min változtatott - a szex gondolatát elutasító szülők leragasztották az oldalt? Vagy leültek beszélni a gyerekkel, hogy fiam, a pina nem is olya izgalmas, lányom, ez a pöcs igazából a negatív főhős? A központi figyelmeztetés idén mindenesetre elmaradt, ami végül Baer apuka erőszakszervezet általi elhurcolásához vezetett.

Ez végre egy olyan videó, amit tényleg érdemes végignézni, és közben álmodozni arról, hogy mi lett volna, ha azon a legutóbbi szülőin ott egy tettre kész rendőr.

Advertisement

A tippet köszönjük Istvánnak.

Share This Story

Get our newsletter