Legal√°bbis ezt √°ll√≠tja Nagy Kriszta mŇĪv√©sznŇĎ, akinek a leg√ļjabb ki√°ll√≠t√°sa csak a minisztereln√∂k portr√©ib√≥l √°ll. A k√©peket 56990 forint√©rt meg is lehet v√°s√°rolni. L√©vai Anik√≥ vett kettŇĎt.

M√°jusban ny√≠lt meg a Godot Gal√©ri√°ban Nagy Kriszta ki√°ll√≠t√°sa, amin nem 1, nem 2, hanem kap√°sb√≥l 57 Orb√°n Viktor-portr√©t √°ll√≠tott ki, valahogy √ļgy, mintha mint√°k lenn√©nek egy paplanon. A gal√©ria m√©g elŇĎzŇĎ h√©ten posztolt egy r√©szletet a Portr√©fest√©st v√°llalok c√≠mŇĪ ki√°ll√≠t√°s vend√©gk√∂nyv√©bŇĎl, ami szerint Orb√°n feles√©ge, L√©vai Anik√≥ elismerŇĎen besz√©l a munk√°kr√≥l. A sajt√≥ ma kapta fel a fot√≥t, egybŇĎl mindenki hoaxot ki√°ltott, de a mŇĪv√©sznŇĎ tiszta vizet √∂nt√∂tt a poh√°rba.

Ha esetleg nem tudod elolvasni, itt a szöveg:

Kedves Kriszta! A neten olvastam a ki√°ll√≠t√°sr√≥l. Tetszett a nyilatkozata is. Mivel kor√°bban is j√°rtam ki√°ll√≠t√°s√°n, ismerem az alkot√°sait, most is azt v√°rtam, hogy 'mint festŇĎ l√°ttat √©s k√©rd√©seket tesz fel a szemnek'. Most sem csal√≥dtam! K√∂sz√∂nettel: L√©vai Anik√≥, 2014. m√°jus 20.

Advertisement

Nagy Kriszta azt írta a képre reagálva a saját, hivatalos Facebookján, hogy:

A H√ćR IGAZ L√ČVAI ANIK√ď VETT 2 K√ČPET, AMINEK IGAZ√ĀN NAGYON √ĖR√úL√ĖK!:)))

Ami igazából nagyon viccesen hangzik, nagyon szeretném látni, hogy az instagramján Orbán Viktor szelfizik egyet a Tereskova-féle Orbán Viktorral, aztán aki lájkolja, azt elnyeli egy digitális fekete lyuk, ami igazából egy önmaga farkába harapó kígyó szája. Hogy ha egy kígyó a saját farkába harap, akkor nem tudom, hogy hogyan látszik a szája, de ez részletkérdés.

Advertisement

Fotó: Facebook