Két Orbán-portrét vett Tereskovától a miniszterelnök felesége

Illustration for article titled Két Orbán-portrét vett Tereskovától a miniszterelnök felesége

Legalábbis ezt állítja Nagy Kriszta művésznő, akinek a legújabb kiállítása csak a miniszterelnök portréiból áll. A képeket 56990 forintért meg is lehet vásárolni. Lévai Anikó vett kettőt.

Advertisement

Májusban nyílt meg a Godot Galériában Nagy Kriszta kiállítása, amin nem 1, nem 2, hanem kapásból 57 Orbán Viktor-portrét állított ki, valahogy úgy, mintha minták lennének egy paplanon. A galéria még előző héten posztolt egy részletet a Portréfestést vállalok című kiállítás vendégkönyvéből, ami szerint Orbán felesége, Lévai Anikó elismerően beszél a munkákról. A sajtó ma kapta fel a fotót, egyből mindenki hoaxot kiáltott, de a művésznő tiszta vizet öntött a pohárba.

Illustration for article titled Két Orbán-portrét vett Tereskovától a miniszterelnök felesége
Advertisement

Ha esetleg nem tudod elolvasni, itt a szöveg:

Kedves Kriszta! A neten olvastam a kiállításról. Tetszett a nyilatkozata is. Mivel korábban is jártam kiállításán, ismerem az alkotásait, most is azt vártam, hogy 'mint festő láttat és kérdéseket tesz fel a szemnek'. Most sem csalódtam! Köszönettel: Lévai Anikó, 2014. május 20.

Advertisement

Nagy Kriszta azt írta a képre reagálva a saját, hivatalos Facebookján, hogy:

A HÍR IGAZ LÉVAI ANIKÓ VETT 2 KÉPET, AMINEK IGAZÁN NAGYON ÖRÜLÖK!:)))

Ami igazából nagyon viccesen hangzik, nagyon szeretném látni, hogy az instagramján Orbán Viktor szelfizik egyet a Tereskova-féle Orbán Viktorral, aztán aki lájkolja, azt elnyeli egy digitális fekete lyuk, ami igazából egy önmaga farkába harapó kígyó szája. Hogy ha egy kígyó a saját farkába harap, akkor nem tudom, hogy hogyan látszik a szája, de ez részletkérdés.

Advertisement

Fotó: Facebook

Share This Story

Get our newsletter