This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Két másik főtüntetőt is karaktergyilkolni kezdett a Hír TV

A netadóellenes tüntetések egy másik központi figurájáról, Gulyás Balázsról is előásott egy régi rendőrségi ügyet a Hír TV. Gulyás másfél éve közúti balesetet okozott, amikor nem tartotta be a KRESZ-t. Az ütközésben többen is megsérültek, köztük egy gyerek is.

Advertisement

Gulyás így ír Facebookon az esetről:

Engem is megtalált a karaktergyilkos gépezet. Tegnap a tüntetéshullám egyik ismert szónokáról szivárogtattak ki egy magánéleti ügyet, ma pedig rólam szerzett meg a HírTV egy régebbi közlekedési történetet.

Az én esetem az, hogy jó másfél évvel ezelőtt volt egy autós ütközésem. Egy esős-havas februári nap kora délutánján mentem a repülőtérre Édesanyámért. A zöldre váltó lámpánál elindultam és kanyarodtam, elfeledkezve arról, hogy szemből is jöhet autó. Az ütközésben sajnos megsérültek a másik autó két utasa, köztük egy kiskorú, nyolc napon túli sérüléssel.

Az ügyben végig együttműködtem a hatóságokkal, elismertem a felelősségemet, és már a helyszínen bocsánatot kértem az érintett családtól. Az eljárás most záródik le kétszázezer forintos pénzbírsággal és öt hónapos vezetéstől való eltiltással, amit elfogadtam.

Magánéletem bizalmas – ún. különleges – személyes adatainak most tervezett közzététele aligha véletlen.

Feljelentést teszek különleges személyes adattal való visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen.

Advertisement

Szerintem egy növényi ágvégződés vagy egy nyolc napon túli sérülést okozó baleset kevésbé tesz valakit alkalmatlanná arra, hogy politikus legyen, mintha mondjuk plagizálta volna a doktori disszertációját, de a legnevetségesebb ügy a harmadik.

Nemes Balázsról, a Közfelháborodás napja szónokáról pedig azt derítette ki a Hír TV, hogy megbukott pár vizsgán, ezért távoznia kellett a kancellária gyakornoki programjából. Ő így reagált a dologra.

Advertisement

via 444

Share This Story

Get our newsletter