Illustration for article titled Két exkluzív szám a GTA V zenéjéből

A$AP Rocky és Tyler, the Creator is készített egy-egy számot a szeptemberben megjelenő Grand Theft Auto V-höz. Itt meg is tudjátok hallgatni.

Advertisement

Ez a vagy egyelőre cím nélküli, vagy Untitled című A$AP Rocky szám, ami pont olyan, mint tőle bármelyik eddig, csak ebben nem parádézik a Skrillex nevű kakadu:

Advertisement

Tyler, The Creator meg a mostanában kicsit széteső Odd Future-rapkollektíva fő arca, én ki nem állhatom, de kétségkívül van egy stílusa. Ő egy viszonylag híres arc az interneten:

Advertisement

A GTA V szeptember 17-én jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Nemrég volt egy kis zűr a megjelenésével, ugyanis a Sony lelkes kiscserkész módjára kipakolt az előfizetőinek egy hatalmas, de játszhatatlan pakkot a játékból, csak azért, hogy szeptemberben ne haljanak le a szerverek, amikor egyszerre mindenki le akarja majd tölteni. Viszont ez a pakk tele volt eddig ismeretlen információval, kiderültek részletek a játék sztorijáról és például kiderült a majdnem végleges játékzene is, rádióállomásokkal és számokkal együtt. A Sony sűrűn bocsánatot kért, az pedig csak ma derült ki, hogy a GTA-sorozatot fejlesztő Rockstar nem is akarta hamarabb kirakni a játék darabkáját. Az egész mizériáról itt tudtok olvasni a Kotakun.

Share This Story

Get our newsletter