This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Készül a Szörnyecskék remake-je

Illustration for article titled Készül a Szörnyecskék remake-je

Én mindig is úgy voltam vele, hogy akkor leszek igazán felnőtt, amikor valami dilettáns zöld utat ad a Szellemirtók újraforgatásának. A Szörnyecskék remake-jével egy lépéssel közelebb vagyok a szörnyű választóvonalhoz.

Advertisement

A Bloody Disgusting hozta le tegnap a hírt, hogy a Warner Bros. hivatalosan is elindította az új Szörnyecskék előkészületeit. A filmnek egyelőre sem írója, sem rendezője, a producer Seth Grahame-Smith, a Büszkeség és balítélet zombikkal és az Abraham Lincoln, vámpírvadász szerzője lesz. Grahame-Smith írta Tim Burton Éjsötét árnyék című filmjének forgatókönyvét, jelenleg a Beetlejuice hivatalos folytatásán dolgozik.

Az eredeti filmet 1984-et mutatták be, csak Amerikában a 11 millió dolláros költségvetésének több, mint a tízszeresét hozta be. A producer Steven Spielberg volt, a rendező pedig Joe Dante. 1990-ben elkészült a folytatás, Szörnyecskék 2. - Az új falka címmel, ez viszont már csak külföldi bevételekkel együtt hozta vissza a pénzt.

Advertisement

A nagy kérdés persze az, hogyan fogják a szörnyeket ábrázolni az újban. Mindkét korábbi változatban muszájból kellett bábokat használni, de 2013-ban már legfeljebb csak horrorpuristák vagy szimplán bolondok használnak animatronikus figurákat. Ha meg a Mogwait CGI-vel fogján megrajzolni, akkor ennyi erővel nézhetnénk a Garfield-filmet is.

Kép: Bloody Digusting

Share This Story

Get our newsletter