Az idi√≥ta kismama vagy a Nov√°k ElŇĎd arc√°n csattan√≥ √∂k√∂l? Esetleg az amerikai Foxon a maszturb√°l√°s borzalmass√°g√°r√≥l nyilatkoz√≥ magyar kereszt√©nydemokrata csaj? Netez√©s minden

A tiroli v√∂lgyekben a langyos esŇĎ helyett m√°r h√≥ esik, √©n pedig az esti mese ut√°n - Phil√©m√≥n √©s Baukisz sztorija - megint megn√©ztem egy kicsit, hogy mi volt ma a neten. Meg a vil√°gban egy√°ltal√°n. H√°t a vil√°gig nem jutottam el, mert elŇĎbb megl√°ttam ezt az Eperszerelem-posztot:

aztán Markóferkó csoda-Coubját:

Majd Sailorripleyn√©l ezt a k√©pet Csontos Szandra amerikai t√©v√©s szerepl√©s√©rŇĎl.

Advertisement

De mivel az Alpokban vagyok napok √≥ta, nem tudtam, hogy Csontos "Marx√∂lŇĎ" Szandra, az Ifj√ļs√°gi Kereszt√©nydemokrata Sz√∂vets√©g region√°lis aleln√∂ke mekkora nagymenŇĎ lett k√∂zben otthon,

√≠gy hossz√ļ m√°sodpercekig t√∂k komolyan vettem a fot√≥t. Azt√°n megn√©ztem az eredetit, amivel Sailorripley viccel, vagyis Louis C. K. vicces bajv√≠v√°s√°t a Christians Against Masturbation nevŇĪ szervezet recsk√°z√°sellenes k√©pviselŇĎj√©vel.

Advertisement

Majd gyorsan megtal√°ltam a Christians Against Masturbation nevŇĪ Facebook-oldalt, ami pr√≠ma sz√≥rakoz√°s azoknak, akik szeretik a b√©na recsk√°z√≥s vicceket.

Aztán észrevetettem, hogy a legjobb magyar kommunikációs szakember természetesen kereszténydemokrata, ráadásul Csontos Szandra kollégája az IKSZ-nél.

Advertisement

Ez itt P√°lfalvi Mil√°n, az Ifj√ļs√°gi Kereszt√©nydemokrata Sz√∂vets√©gkommunik√°ci√≥√©rt felelŇĎs aleln√∂ke.

Itt abba is hagytam a netezést.