​Képtelenség eldönteni, melyik a viccesebb!

Az idióta kismama vagy a Novák Előd arcán csattanó ököl? Esetleg az amerikai Foxon a maszturbálás borzalmasságáról nyilatkozó magyar kereszténydemokrata csaj? Netezés minden

A tiroli völgyekben a langyos eső helyett már hó esik, én pedig az esti mese után - Philémón és Baukisz sztorija - megint megnéztem egy kicsit, hogy mi volt ma a neten. Meg a világban egyáltalán. Hát a világig nem jutottam el, mert előbb megláttam ezt az Eperszerelem-posztot:

Advertisement

aztán Markóferkó csoda-Coubját:

Majd Sailorripleynél ezt a képet Csontos Szandra amerikai tévés szerepléséről.

Advertisement

De mivel az Alpokban vagyok napok óta, nem tudtam, hogy Csontos "Marxölő" Szandra, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség regionális alelnöke mekkora nagymenő lett közben otthon,

Advertisement

így hosszú másodpercekig tök komolyan vettem a fotót. Aztán megnéztem az eredetit, amivel Sailorripley viccel, vagyis Louis C. K. vicces bajvívását a Christians Against Masturbation nevű szervezet recskázásellenes képviselőjével.

Advertisement

Majd gyorsan megtaláltam a Christians Against Masturbation nevű Facebook-oldalt, ami príma szórakozás azoknak, akik szeretik a béna recskázós vicceket.

Aztán észrevetettem, hogy a legjobb magyar kommunikációs szakember természetesen kereszténydemokrata, ráadásul Csontos Szandra kollégája az IKSZ-nél.

Advertisement

Ez itt Pálfalvi Milán, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségkommunikációért felelős alelnöke.

Advertisement

Itt abba is hagytam a netezést.

Share This Story

Get our newsletter