Egy kanadai pizzal√°nc megk√©rdezte a vend√©geit, hogy milyen √©telt szeretn√©nek l√°tni az √©tlapon. Jelenleg ez a pizzasz√∂rny vezet a szavaz√°son. Fertelmesen n√©z ki, de azonnal enn√©k belŇĎle.

A Boston Pizz√°n√°l m√°r am√ļgy is lehet kapni baconos pizzatac√≥t, ak√°rmi is az, meg pizzaburgernek bec√©zett miniszend√≥kat, sz√≥val a Gawker m√°r azon spekul√°l, hogy egy fr√°szt szavaz√°s ez, bevezetik √©s k√©sz. A pizza√≠zŇĪ mentolos cukorka lohol ut√°na a m√°sodik helyen n√©pszerŇĪs√©gben, de ne viccelj√ľnk m√°r. √Čn azt akarom, hogy 2014 a pizzatorta √©ve legyen!

Azt mondjuk egyelŇĎre nem tudjuk, hogy Dr. Moreau pizzatorny√°t hogyan lehet √©rtelmesen fogyasztani, m√°rmint azt tudom, hogy tortalap√°ttal, de hogy marad ropog√≥s? Hogy nem lesz belŇĎle egy zs√≠rtŇĎl tocsog√≥ szivacshalom? Egy√°ltal√°n mitŇĎl ny√ļjt ez t√∂bbet, mint ha hat darab pizz√°t egym√°sra pakoln√°l, ahogy egy igazi nagyzol√≥ √ļrhoz illik? Nem tudjuk, vagyis majd biztos meg fogjuk tudni, ha p√°r √©v m√ļlva megny√≠lik az elsŇĎ pizzacukr√°szda valahol a bulinegyed sark√°ban.

[Gawker]