This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Keki politológus prímán szólt hozzá

Orbán szerint a magyar kormány puccsot hajtott végre a Parlament és a magyar nép ellen.

Én azt éreztem, hogy Keki, a mesterprogramozó videópublicisztikájához, amiben a mostani Orbán-Putyin-találkozó képeit ötvözi egy híres, 2008-as Orbán-beszéddel, amiben az akkor épp nem miniszterelnök puccsnak nevezi, hogy a szocialista kormány titokban majdnem megállapodott az oroszokkal atomerőmű-ügyben, nem érdemes kommentárt fűzni.

Advertisement

De ezt a posztot nem én kezdteme redetileg írni, hanem Orosz kolléga, aki viszont megakadt vele, mert nem egy echte politikai kommentátor. Mire PV János kolléga a következő vázlattal sietett a segítségére:

"Hazugsaggyaros Pol Potorban mit lat a tukorben" vagy "Szovjet biomernokok a vilag szeme lattara alkottak meg az elso taviranyitasu politikai androidot, de hol van akkor az igazi Orban?". "Ezt meg akkor sem hisszuk el, ha egy ismerosunk taxis haverja ugy tudja, hogy evek ota skizofreniaval kezelik a gyerekkoraban apja altal kemenyen nevelt miniszterelnok urat". Valami a populizmusrol. Kitekintes az elmult par nap esemenyeire. A vegere hozzateszed, hogy Leslie Nielsen gyengen sikerult Csupasz Pisztoly A-z-urbenje ota nem lattunk ilyen meretu osszeeskuvest vagy bar ez eleg elcsepelt csak lezarod "kommentar nelkul".

Advertisement

Így nekem már nem is volt más dolgom, mint jegyzőkönyvbe foglalni, hogy így készült a közösségi publicisztika.

Share This Story

Get our newsletter