Kegyetlen szlogennel vág vissza a Hír Tv az akkoramikorozó köztévének

Ha harc, legyen harc: nem figyelhette ölbe tett kézzel a simicskista Hír Tv, hogy a március 15-én induló köztévés hírtévé csodás szlogennel – Akkor. Amikor., ugye – kezdi magához édesgetni a nyájas nézőket. Az akkoramikorozás időközben plakátokon is megjelent, de most itt a válasz.

Advertisement

A simicskista Hír Tv simicskista plakáthelyen felbukkant simicskista szlogenje fityiszt mutat a piacra éppcsak betörni készülő állami-orbánista konkurenciának, jelezve, ők már akkor is legények voltak a gáton, mikor kihívóik még semmit sem tudtak semmiről. És profik voltak!

Olvasónk a Nyugati pályaudvarnál fotózta a cuccot a metróban. Kommentárja:

Szerintem külön jó, hogy 2015-ben az elsősegüket egy 2013-as eseménnyel promotaljak. Pedig mennyi mindenben voltak elsők csak ebben az első 2 hónapban! Elsők a legtöbb egyszerre felmondott vezető szerkesztőségi munkatárs számában, elsők a Fidesz seggéből kioldalgott egykori lakájmédiumok közül, és elsők az Orbánnak nyíltan szívszerelemmel teljes hűséget vallott volt riporterek számában is.

Nem kérdés, hogy nagy csata lesz ez, nagyon várom, hogy rendesen szárba szökkenjen.

Tudom, hogy szokás szerint nem lesztek elégedettek a szavazógépemmel, de kénytelen vagyok leszűkíteni az opciókat. Hiszen annak mi értelme lenne, hogy egyiknek sem?

Advertisement

Share This Story