Eszm√©letlen j√≥ √©v lesz ez a 2014. Onnan tudom, hogy amikor 2013 legutols√≥ √≥r√°iban, a 11-es busz v√©g√°llom√°sa t√°j√°n elment√ľnk kuty√°t s√©t√°ltatni, k√©t Dolog is t√∂rt√©nt:

1.) egy l√°ny kimondta azt a sz√≥t, hogy LABRASZK√ĀR

2.) egy fi√ļ meg, aki nem egy, hanem 2 (sic!) tacsk√≥ tulajdonosa, tereplongboardozni kezdett a s√°rban.

fotó: Joya naplója

A labraszk√°r az a labrador √©s az √≥ri√°suszk√°r kever√©ke, √©s pont olyan cuki, amilyen a neve. A tereplongboard egy j√≥ hossz√ļ deszka, a k√©t v√©g√©n egy-egy p√°r el√©g nagy ker√©kkel, √©s sosem hittem volna, hogy √©lŇĎ ember t√©nyleg haszn√°lja olyankor, amikor nem st√≠lusmagazin-fot√≥z√°s van, √©s √©ppen senki se l√°tja.

Ahogy elsuhant mellettem a trendtudatos tacsk√≥tulajdonos, r√∂vid r√©v√ľletf√©l√©be estem, √©s elk√©pzeltem, milyen vicces lenne, ha Orb√°n Viktor feje beszorulna a felcs√ļti Viktor Ar√©na j√°t√©koskij√°r√≥j√°ba, ahonnan az istennek nem tudn√°k kiszabad√≠tani, az √ļj fideszes minisztereln√∂k pedig mindenf√©le frakci√≥harcok ut√°n Deutsch Tam√°s lenne. Az lenne a korm√°nyzati kommunik√°ci√≥ aranykora!

Advertisement

"Ki a fasz az a rezsi?"-plak√°tok orsz√°gszerte.

A stadionépítési hullám után jönne az államilag dotált kuplerájépítés.

A korm√°ny√ľl√©sek oldott hangulat√°t az ELTE cheerleader-csapata biztos√≠tan√°.

Megalakulna a Nemzeti Mikrobloghatóság.

√Čs a politikai √©let √°ltal√°ban is sokkal, de sokkal vid√°mabb lenne.

Advertisement

Ezek ut√°n kij√≥zanodtam, de csak az√©rt, mert m√©g 2013 volt. 2014-ben ilyen m√°r nem fordulhat elŇĎ!

Ňźr√ľlt √©v lesz a sz√≥ legjobb √©rtelm√©ben. Lesznek p√©ld√°ul v√°laszt√°sok, ahol eldŇĎl, hogy √©vtizedekre ez a kommunizmusb√≥l, szocializmusb√≥l, ufol√≥gi√°b√≥l √©s a N√©phadsereg ŇĎrmestereinek sz√≥fordulataib√≥l √∂sszegy√ļrt Fidesz-rendszer marad-e, vagy az ipari m√©retŇĪ tolvajl√°st m√©g meg is ideologiz√°l√≥k helyett j√∂nnek-e vissza azok, akik az ostobas√°gukkal lehetŇĎv√© tett√©k ennek az abszurd rendszernek a hatalomra jut√°s√°t.

Advertisement

√Čs lesz m√©g foci vb is, ahol egy orsz√°g fog megd√∂bbeni azon, hogy Messi nem a spanyol v√°logatottban j√°tszik.

Sz√≥val bŇĎven lesz sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©g, amire nincs jobb felk√©sz√ľl√©s a tot√°lis eszm√©letveszt√©sn√©l.

Advertisement

Minden kedves olvas√≥nnak azt k√≠v√°nom, hogy legk√©sŇĎbb elsej√©n napnyugt√°ig valahogy jusson haza. T√©l t√°bornok j√≥volt√°b√≥l legal√°bb nem fog lefagyni az orrotok, ha elalszotok √ļtk√∂zben.