Sokkol√≥an vicces k√©peket posztolt ki mag√°r√≥l. Ezt az orsz√°got csak az menthetn√© meg, ha ezent√ļl mindig jelmezben mutatkozna.

√ögy pattant ki a szemem, mint N√©methn√© a savas k√°db√≥l, amikor az elŇĎbb megpillantottam azt a fot√≥sorozatot, ami Rudolf Schuster volt szlov√°k eln√∂k 80. sz√ľlet√©snapi bulij√°n k√©sz√ľlt Orb√°n Viktorr√≥l √©s a t√∂bbi √ľnneplŇĎ politikusr√≥l.

Eleve j√≥ h√≠r, hogy olyasmivel √ľnnepelt√©k a nyolcvanadikat, mintha a tizedik lett volna. J√°tszottak egyet egy kov√°csmŇĪhelyben, a mecenzefi/medzevi h√°morban. Igazi szerepj√°t√©k volt, be is √∂lt√∂ztek hozz√°, a minisztereln√∂k pedig kov√°csolt egy √°s√≥t.

Advertisement

A k√©peket eln√©zve szinte el is felejti az ember, hogy a cuki T√∂rpkov√°cs egy nappal elŇĎtte egy ember√∂ltŇĎnyi idŇĎre elad√≥s√≠totta az orsz√°got az orkoknak. De az az igazs√°g, hogy ha felveszi a kov√°csruh√°j√°t, m√©g ez√©rt sem lehet haragudni r√°!

Most l√°tom, hogy a Blikk valami√©rt olyan ind√≠t√°ssal t√°lalja a fot√≥kat, mintha Orb√°n valami p√∂rgŇĎs melegbuliban vette volna f√∂l a bŇĎrruh√°t:

Orb√°n megedzette szersz√°m√°t

2014-01-15 17:58:00 Kassa - A tŇĪzzel j√°tszott Orb√°n Viktor (50) szerd√°n, m√©gpedig a melegebb fajt√°val a szlov√°kiai S√ļg√≥-v√∂lgyben.