Illustration for article titled Kati vagy Laci? I vagy Y?

Meglehetősen hosszú és elég fura beszélgetést tekinthettek meg a kedves nézők az ATV-n, Kálmán Olga riporter és Deutsch Tamás nemzetikonzultátor között. Nekem egyre inkább az a benyomásom, hogy Magyarország megbolondult, bár nyilván csak szűk szeletét látom neki.

Advertisement

Gondolom, a szilys fordulatokról hallottatok, ezért nem is idézném fel elejétől a történetet. Ehelyett az lesz a legjobb, ha egy barátom amúgy privát mailes kommentjét ide faragom:

az egész logikai képtelenség. ha feltételezem deutschról, hogy ő a gonosz egyik arca, akkor onnan viszonylag könnyen eljuthatok odáig, hogy az egészet csak azért csinálta, mert pontosan tudta, hogyan fog reagálni a ballib "értelmiség" vagy nemtudommi. ha pedig ez így van, akkor nem szily, hanem ezek a balfasz, előre kiszámíthatóan reagáló, az eszüket cseppet sem használó seggfejek a fidesz szekértolói és az ideológiai represszió jogosságának legfényesebb bizonyítékai. hát hiszen mi mást is lehetne csinálni ennyi szellemi topronggyal, mint megsemmisíteni, kiűzni vagy mindenétől megfosztani. így ahelyett, hogy mindenki önfeledten nevetne az egészen, a fidesz meg főne a nemzeti konzultáció egyre hígabb és kínosabb levében, most a jobbosok röhögnek olyan fékevesztetten, ahogyan a netadós első tüntetés óta nem tudnak és minden okuk meg is van rá.

Advertisement

Ennél pontosabban biztosan nem tudnám megfogalmazni, mit gondolok erről a hisztiről.

Share This Story

Get our newsletter