Ahogy m√ļlt h√©ten √≠rtam is, elj√∂nni l√°tszott az idŇĎ, hogy v√©gre r√©szt vegyek egy K√°rp√°tia-hangversenyen az orsz√°gos maj√°lis keret√©ben. Most azonban megj√∂tt a h√≠r egy konkurens, eur√≥pai √©rtelemben vett rendezv√©nyrŇĎl, √©s dilemm√°z√≥s helyzetbe ker√ľltem.

Ez lesz:

Az Egy√ľtt-PM hagyom√°nyteremtŇĎ sz√°nd√©kkal csal√°di napot rendez m√°jus 1-j√©n, a budapesti Szabads√°g t√©ren. A gyerekeket √°llatsimogat√≥val, ugr√°l√≥v√°rral, √ļjrahasznos√≠t√≥s j√°t√©kokkal, lufihajtogat√≥ boh√≥ccal, agyagoz√°ssal, arcfest√©ssel v√°rjuk. A felnŇĎtteknek lesz politikai kv√≠zj√°t√©k, transzparensfest√©s, foci Bajnai Gordonnal √©s k√∂tetlen politikusi besz√©lget√©s.

H√°t, neh√©z helyzetben van a zsŇĪri, ahogy mondani szok√°s. Pedig a 444-es Plank√≥ GergŇĎvel egy kicsit m√°r meg is besz√©lt√ľk, hogy k√°rp√°ti√°zunk.

Viszont ami m√©g rosszabb, az az, hogy az Orb√°n Viktor √°ltal szem√©lyesen k√©zivez√©relt meteorol√≥gusok elkezdtek arr√≥l sutyorogni, hogy pocs√©k idŇĎ lesz a hossz√ļ h√©tv√©g√©n. Ez pl√°ne √∂sszezavart. Szerintetek mit csin√°ljak?