B√°r m√©g m√ļlt kedden t√∂rt√©nt, csak most der√ľlt ki, hogy Kiskunf√©legyh√°za fideszes polg√°rmestere el√ľt√∂tt egy nŇĎt.

Az √ľgyrŇĎl annyit tudni, hogy J√°szszentl√°szl√≥n t√∂rt√©nt, az √°ldozat 49 √©ves, Kapus pedig elismerte a felelŇĎss√©g√©t √©s lemondott a mentelmi jog√°r√≥l. A nŇĎ s√©r√ľl√©sei enyh√©k voltak, a politikus ellen szab√°lys√©rt√©si elj√°r√°s indult.

Kapus volt az a brav√ļrpolitikus, akinek id√©n janu√°rban siker√ľlt egy platformra hozni a Jobbikot √©s az Egy√ľtt 2014-et, mivel mindk√©t p√°rt feljelentette ŇĎt, miut√°n nyilv√°noss√°gra ker√ľlt egy hangfelv√©tel, amin egy helyi roma vezetŇĎ elme√©lte, hogy l√°ncszavaztak a cig√°nyok Kapusra. A sztori ut√°na teljesen zavaros fordulatot vett, mert Ajtai Tibor, a besz√©lŇĎ egyszer csak azt mondta, ez az eg√©sz megrendezett sz√≠nj√°t√©k volt Kapus ellen, akit egy fidelitasos fick√≥ akart ezzel megpuccsolni. A magyar√°zat annyira hihetetlen √©s nyakatekert volt, hogy mindenki megnyugodott, √©s az √ľgyrŇĎl az√≥ta sem lehetett hallani.