Kapcsold át azt a rohadt orbflowt! - a legjobb játék telefonra

Illustration for article titled iKapcsold át azt a rohadt orbflowt!/i - a legjobb játék telefonra

Ha jogosan akarsz ordítozni a haverjaiddal, akkor nincsen jobb választás a Spaceteamnél. Ráadásul ingyenes, iOS-re és Androidra is.

Advertisement

A Spaceteamet leginkább úgy lehetne röviden leírni, hogy olyan, mintha beültetnének az Enterprise kapitányi hídjára akkor, amikor egy Klingon hajó elől menekülsz. A wifin vagy bluetoothon összekapcsolt játékosok képernyőjén megjelenik egy kapcsolótábla, teljesen értelmetlen feliratokkal és potméterekkel, fölötte pedig egy utasítás, hogy mit kell átkapcsolni. A feladat vagy a saját, vagy a haverod képernyőjén van. Ha kifutsz az időből a válaszadásnál, akkor sérülnek a panelek, rájukfolyik valami trutyi, amitől nem lehet őket elolvasni, vagy egyszerűen csak lepottyannak a helyükről. És akkor még nem is szóltam az aszteroidákról, amiket úgy lehet kikerülni, ha mindenki egyszerre rázza a telefonját, vagy a féreglyukakról, amiknél meg valami fura módon kell mozgatni a készüléket. Ezt csak azért mondom, mert nekem még egyszer sem sikerült kikerülni.

A Spaceteam 2-4 játékosra tervezték, ketten egészen zen élmény játszani a négy szereplőhöz képest. Az utóbbit az előbb kipróbáltuk az iroda tárgyalójában és akkora káosz lett belőle, hogy a projektmenedzserünk sem volt képes rendet vágni belőle. Viszont közben tényleg lehet legálisan túlordítani a másik embert meg elkurjantani magad, hogy RÁZD RÁZD RÁZD, szóval csapatépítésnek sem rossz, már ha a csapatépítés része az, hogy ujjal mutogatsz a főnöködre, amiért nem kapcsolta át időben a rádióslejmet.

Advertisement

A Spaceteam novemberben jelent meg iOS-re, Androidra pedig két napja. Tényleg mindenkinek ajánlom. Itt a hivatalos honlapja.

Share This Story

Get our newsletter