Illustration for article titled ​Kaparós sorsjegyeket kér támogatásként Tomcat

Polgár Tamás megmutatja, miért rasszista netvitéz lett belőle, és nem mondjuk matematikus.

Senki sem tudja megmondani, mit fogunk nyerni, de minél többet küldötök, annál biztosabban kihúzunk valami komolyabbat. Nekünk az az érzésünk, hogy ha több száz szelvényt kapunk, az több nyereményt fog eredményezni, mint a sorsjegyek ára volt.

Advertisement

Ezzel a fantasztikus levezetéssel indokolja a Tolvajkergetők stábja az fb-oldalukon, hogy pénz helyett miért sorsjegyet, sőt nem is akármilyen, hanem Fáraók Kincse nevű kaparós sorjegyet kér azoktól a támogatóitól, akik csak párszáz forintot tudnának adakozni.

A fentiek alapján, ha szélsőjobbos kormány alakulna, máris megvan a jelölt a Szerencsejáték Zrt. vezetői pozíciójára. Nem hiszed el? Tényleg ezt írják:

Kedves segítő szándékú olvasók, akik 2000 forintnál kevesebbet tudtok nekünk felajánlani! Próbáljuk ki, hogy nem a pénzt külditek el nekünk. Helyette menjetek be a legközelebbi postára vagy lottózóba, és vegyetek rajta "Fáraók Kincse" nevű kaparós sorsjegyeket, ami 300 forintba kerül. Akár egyet, akár többet. Azért azt, mert a Szerencsejáték Zrt. szerint annak van a legnagyobb nyerési esélye (1:3,05)

Share This Story

Get our newsletter