Kanye West motoron döngeti a meztelen menyasszonyát

A Bound 2 klipje úgy kezdődik, mint egy new age-kisfilm a kilencvenes évekből, és onnantól kezdve csak súlyosabb lesz. Kanye egy motorral zúz a mögé vetített Monument Valley-ben, aztán egyszercsak megjelenik az ölében a jövendőbeli felesége. Meztelenül.

A klip egészen fura módon nem a Youtube-on vagy Vimeón, vagy bármilyen hasonló szolgáltatáson debütált, hanem Ellen DeGeneres műsorában, szerencsére rögtön felkerült az internetre, és itt meg is tudjátok nézni:

Advertisement

Nekem két szó jut erről az eszembe, és az a Csupasz pisztoly, én tényleg nem tudom máshogy jellemezni azt, hogy Kanye ölében ott ül Kim Kardashian, mögöttük a digitális naplemente, a motor meg mintha a felújítás előtti Rákóczi út kátyúin menne végig. A zötyögéstől pedig úgy tűnik, hogy a két ember szenvtelenül szexizik a motoron.

Dolgok, amiket nem sejtettél Kanye Westről: a múlt héten elment a Harvard egyetemre és beszélt arról, hogy milyen fontos dolog a design és hogy a designerek kezében van a jövő. Erről is van videó, az élőben beszélő Kanye hangja engem teljesen meglepett:

Share This Story

Get our newsletter