Kanye West egy gömbhal, aki szerint a híresség az új nigger

Nagyon hosszú interjú jelent meg a világ legnagyobb pofájú rapperével, szokás szerint sok-sok erős kijelentéssel. És még csak végig se kell olvasnotok, mert én megtettem helyettetek.

"Fekete, amerikai férfi vagyok Chicagóból, aki az esküvői próbaebédjét Versailles-ban tartotta, magát az esküvőt pedig Firenzében, kilátással az egész városra" - ez talán a legjellemzőbb idézet az egyébként rendkívül fárasztó interjúból.

Advertisement

Kanye West szerint például ma a celebek társadalmi státusa ugyanolyan, mint a feketéké volt a hatvanas években: nincsenek jogaik, és kénytelenek eltűrni a rágalmazásokat is. "Azért fogunk harcolni, hogy több tiszteletet kapjanak a hírességek, és a lányunk is normális életet élhessen."

Újdonsült felesége, Kim Kardashian olyan izgalommal tölti el, mint amikor egy gyerek rácsodálkozik a dinoszauruszokra vagy a repülőgépekre: "Azt mondod, hogy ez a lány ilyen testtel és a hozzáillő arccal kedves is, megvan a saját vagyona, és családorientált is? Ez pont olyan cool, mint egy kibaszott repülőgép vagy egy dinoszaurusz! És pont olyan ritka is!"

Azt is megmagyarázza, miért viselkedik néha agresszívan: "Én nem cápa vagyok, hanem gömbhal. Nem én támadtam meg a paparazzók házát, hanem csak védtem a családomat."

Advertisement

West elismeri viszont, hogy nem ő a no. 1 a hiphopban, hanem Drake: "Nagy kérdés, hogy vissza akarom-e szerezni a trónt?" - teszi föl a kérdést, amit egyelőre maga sem tud megválaszolni.

Kiderül még, hogy a New Slaves című szám (igen, a Gyöngyhajú lány) második verzéje a legjobb verze a rap történetében (mármint West szerint). Lesz az ősszel új lemez is, és végül azt is megtudjuk, hogy a legkúlabb dolog a világon az, hogy családja van az embernek, magát pedig Kolumbuszhoz hasonlította, mint aki ismeretlen vizeken hajózik.

Advertisement

West legutóbb az esküvőjével került a lapokba júniusban, amikor végre elvette Kim Kardashiant, és amely jeles alkalomból Andrea Bocelli énekelt nekik. Kardashian celeb státusa miatt viszont sok bírálat érte, és állítólag Beyoncé és Jay Z is azért nem mentek el az esküvőjükre, mert cikinek érzik Kardashiant. Ezzel viszont West nem akar foglalkozni, mert mint mondta, számára azok az érdekesek, akik ott voltak.

Vagyis, meg lehet nyugodni: az egy interjúban a legtöbb hülyeséget beszélő popsztár trónja még továbbra is Kanye Westé.

Share This Story