This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kanye West egy gömbhal, aki szerint a híresség az új nigger

Illustration for article titled Kanye West egy gömbhal, aki szerint a híresség az új nigger

Nagyon hosszú interjú jelent meg a világ legnagyobb pofájú rapperével, szokás szerint sok-sok erős kijelentéssel. És még csak végig se kell olvasnotok, mert én megtettem helyettetek.

Advertisement

"Fekete, amerikai férfi vagyok Chicagóból, aki az esküvői próbaebédjét Versailles-ban tartotta, magát az esküvőt pedig Firenzében, kilátással az egész városra" - ez talán a legjellemzőbb idézet az egyébként rendkívül fárasztó interjúból.

Advertisement

Kanye West szerint például ma a celebek társadalmi státusa ugyanolyan, mint a feketéké volt a hatvanas években: nincsenek jogaik, és kénytelenek eltűrni a rágalmazásokat is. "Azért fogunk harcolni, hogy több tiszteletet kapjanak a hírességek, és a lányunk is normális életet élhessen."

Újdonsült felesége, Kim Kardashian olyan izgalommal tölti el, mint amikor egy gyerek rácsodálkozik a dinoszauruszokra vagy a repülőgépekre: "Azt mondod, hogy ez a lány ilyen testtel és a hozzáillő arccal kedves is, megvan a saját vagyona, és családorientált is? Ez pont olyan cool, mint egy kibaszott repülőgép vagy egy dinoszaurusz! És pont olyan ritka is!"

Advertisement

Azt is megmagyarázza, miért viselkedik néha agresszívan: "Én nem cápa vagyok, hanem gömbhal. Nem én támadtam meg a paparazzók házát, hanem csak védtem a családomat."

West elismeri viszont, hogy nem ő a no. 1 a hiphopban, hanem Drake: "Nagy kérdés, hogy vissza akarom-e szerezni a trónt?" - teszi föl a kérdést, amit egyelőre maga sem tud megválaszolni.

Advertisement

Kiderül még, hogy a New Slaves című szám (igen, a Gyöngyhajú lány) második verzéje a legjobb verze a rap történetében (mármint West szerint). Lesz az ősszel új lemez is, és végül azt is megtudjuk, hogy a legkúlabb dolog a világon az, hogy családja van az embernek, magát pedig Kolumbuszhoz hasonlította, mint aki ismeretlen vizeken hajózik.

West legutóbb az esküvőjével került a lapokba júniusban, amikor végre elvette Kim Kardashiant, és amely jeles alkalomból Andrea Bocelli énekelt nekik. Kardashian celeb státusa miatt viszont sok bírálat érte, és állítólag Beyoncé és Jay Z is azért nem mentek el az esküvőjükre, mert cikinek érzik Kardashiant. Ezzel viszont West nem akar foglalkozni, mert mint mondta, számára azok az érdekesek, akik ott voltak.

Advertisement

Vagyis, meg lehet nyugodni: az egy interjúban a legtöbb hülyeséget beszélő popsztár trónja még továbbra is Kanye Westé.

Share This Story

Get our newsletter