Beszólt a tréfamester egy interjúban: olyan bénán csajozik, amilyen bénán a tetovált tévékritikus ír.

Már a Hot magazin vége felé tartottam, annyira, hogy igazából már csak a "Misztikus szerelmi extra!" című melléklet volt hátra a lapból, benne ilyen tényfeltáró anyagokkal

amikor beleakadtam egy 2/3 oldalas "felteszünk egy rakás különösen funkciótlan álkérdést, te meg szellemeskedj össze valamit"-típusú Jáksó László-interjúba.

A szerzetesi önfegyelmem miatt nem adtam fel még ott sem, hogy "Tanga vagy francia bugyi? Mi vonzóbb egy nőn?", így jutottam el a tizemkettedik kérdésig, ami az volt, hogy "Utasítottak már el?". És amire Jáksó - szendergésemből pikk-pakk felébresztve - meglepő módon azzal válaszolt, hogy név nélkül, de annál világosabban beszólt a magyar tévékritika tetovált nagyfőnökének, az indexes-commentcomos Sixxnek. Annyit, hogy nem megy neki az írás. Nagyon kemény repperek ezek a magyar magazintöltelékek! MC Jáksó ráaádásul a legjobb ponton támadott Sixxre, akinek aztán tényleg úgy meg az írás, mint másnak a lélegzés.

Advertisement

Ha még nem láttad volna Sixxet, ezen az animgifen ő a bal oldali fickó.

A kőkeményen összecsapás annyira megviselte az idegeimet, hogy gyorsan az utolsó oldalra lapoztam, ahol pillanatok alatt elsajátítottam egy szerelem keltésére alkalmas ősi hindu kéztartást, majd azonnal elkezdtem várni a Hot Plasztika című különkiadását, amiben végre meg merte írni valaki, hogy Balázs Klári bioszállal és Drakula-terápiával fiatalodik, ellentétben Szabó Győzővel, aki a Mátrix mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést kedveli.