This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Kamu cuccokat árultak csodagyógyszerként a volt szoci politikusok

Óriási dobás volt, amikor az ATV egyik szerkesztőjét meghívták egy beetető MLM-gyűlésre, ahol kiderült, hogy a mindent gyógyító potencianövelőt Lamperth Mónika, Kökény Mihány, Juhász Ferenc és Lévai Katalin is terjesztik. No meg Herényi Károly. A Versenyhivatal most hatmillióra büntette az anyacéget, mert természetesen minden alap nélkül tulajdonítottak gyógyító hatást a drága szemétségeiknek.

Advertisement

Nemhiába kapott Kálmán Olga élő adásban röhögőgörcsöt, amikor Herényi Károly merevedése került szóba. Egy május végi Egyenes Beszéd közben történt a következő:

Többedik visszakérdezésre Herényi elmagyarázta: van egy főleg sportolóknak ajánlott, általános teljesítménynövelő szerük, ami 15 százalékkal javítja a sporteredményeket. Ez nem potencianövelő ugyan, de ez a mellékhatása. "Én, amikor konditerembe megyek, állandóan ezt használom" - tette hozzá Herényi, és ez már a tapasztalt Kálmánnak is sok volt. "Hát úgy nagyon nehéz lehet sportolni" - mondta, és tényleg nem lehetett mást látni az úgynevezett lelki szemeinkkel, mint hogy Károly barátunk kéz használata nélkül nyom fekve és csinál meg 50 fekvőtámaszt.

Advertisement

Borzasztó hírem van: Herényinek nem az általa árult szertől volt merevedése. A GVH ugyanis most kimondta, hogy a Kyäni Europe AB "valótlanul tulajdonított egyes termékeinek betegségmegelőző, illetve gyógyító hatást, valamint megalapozatlanul tett egészségre vonatkozó és piacelsőségi állításokat. Hirdetéseiben ezen kívül az alaszkai áfonya, illetve az alaszkai lazac speciális tulajdonságaival és felhasználásával kapcsolatban valótlan kijelentéseket fogalmazott meg".

Hát ezt sose hittem volna!

Share This Story

Get our newsletter