Rogán Antal kedvenc lapja, a Blikk elkísérte Simicskó Istvánt az edzőterembe. Korához képest egészen ki van pattintva az államtitkár. A bokszzsák kíméletlen szétverése és egy kis kungfuzás közben lihegve mesél politikáról és gyermekkori sérelmeiről. Igazi erődemonstráció!

Advertisement

Kiderül, hogy Simicskót csúfolták az iskolában, és a fiúközösségben az elismertséget a harcművészetekkel vívta ki. Aztán fiatalkorában sem szégyenlősködött, ha bunyóra került sor. Egy éjszakai buli után egyedül ment három ellen, mikor meg akarták verni.

A videó második felében Simicskó piacot néz. A Blikk riportere még lángosra is meghívja a sportállamtitkárt, aztán a fejszenyelek eladásáról, hogy hogy nem, a rezsicsökkentés jut eszébe. A végére kicsit átmegy Obersovszkyba és így kérdez:

Én úgy látom, hogy nagyon sokan odamennek önhöz, és nagyon sokan próbálják buzdítani, talán egész nap egyetlen egy beszólást hallottunk.

Advertisement

A dekázó Orbán, a futsalozó Szijjártó és a gyurós Simicskó után én már szívesen megnéznék valakit sportolás közben az ellenzékből is. Bár ott inkább a tánc a menő.

Share This Story

Get our newsletter