This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Úristen! Kamionok között spárgázik Van Damme az év reklámjában

A Volvo dinamikos kormányrendszerét népszerűsítő reklámban Van Damme tényleg, valójában, teljes lábbedobással spárgázik két kamion között. Közben még Enya is szól? Elnézést, de ennél jobb reklám legalább három évszázadig már nem lesz!

A Volvo állítása szerint nem volt semmi trükk ebben, a rugólábú belga tényleg ott állt két kamion oldalán. Amit én nem akarok elhinni, de hogyha igaz, akkor nincs mese, ez a kedvenc filmem a világon. Ez a Volvo reklámsorozatának a hatodik része, volt már előtte olyan, amiben egy hörcsög kormányzott egy kamiont, meg egy olyan is, amiben a Volvo elnöke egy darun lógatott jármű orrán áll.

Advertisement
Advertisement

A reklámot Andreas Nilsson rendezte, aki már elég nagy hírnevet szerzett azzal, hogy nagyon fura klipeket rendezett például a Knife-nak, a Yeasayernek, az MGMT-nek, Dizzee Rascalnak, David Guettának vagy a Peter Bjorn and Johnnak. Közben ilyen menő reklámokat is készít, mellette pedig színházi rendező is.

Itt van például egy elég rémisztő klip, amit a Knife énekesnőjének, Karin Dreijernek a szólóprojektjéhez forgatott:

Share This Story

Get our newsletter