This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kálmán Olga keményen beszólt Friderikusznak [frissítve!]

Illustration for article titled Kálmán Olga keményen beszólt Friderikusznak [frissítve!]

Végre megjelent a 444 ódába ojtott himnusza Kálmán Olgáról. De egy szó sem esik benne arról, milyen fehérneműt kapott adás előtt Schmuck Andortól.

Advertisement

Szomorú vagyok, ezek szerint tényleg minden újságíró hazudik, de legalábbis áltatja az embert. Én jó 24 órája erre vártam. A cikk egyébként nem rossz, olyan megdöbbentő újdonságok derülnek ki belőle, hogy K.O.-t szeretik a baloldalon! A színfalak mögötti részek különösen jók:

Egy ponton Kálmán Olga szerint Friderikusz ezt mondta neki:

„Nekem már mindegy, én már eleget dolgoztam, de a maga karrierje szempontjából fontos lenne, hogy a szakma csúcsát, a tudósítót lássuk magában. Ezért aztán szüntessük meg az Egyenes Beszédet, és legyen az én műsoromban riporter.”

Saját válaszára pedig így emlékszik:

„Sándor! Ez igazán megtisztelő, sőt minden idők legjobb ötletének tűnik. Legyen úgy, hogy hétfőn maga ül a stúdióban, én pedig szállítom a bivalybasznádi híreket, kedden pedig én ülök a stúdióban, és önt kapcsoljuk Bivalybasznádról!”

Advertisement

update: Közben kiderült, vagyis Plankó Gergő megírta nekem, hogy még csütörtökön lehozott egy posztot a 444 arról, mi volt a Schmuck-féle Vicoria's Secret táskában, amit adás előtt küldött be a műsorvezetőnek. Nem fehérnemű, hanem egy Pure Seduction Gift Bag. Ami mindenféle kenceficéket meg fürdőszereket takar egy csomagban.

Share This Story

Get our newsletter