Az Egyenes besz√©d mŇĪsorvezetŇĎje egyebek k√∂zt arr√≥l √©rdeklŇĎd√∂tt este a Fidesszel h√°bor√ļz√≥ tv-csatorna programigazgat√≥j√°n√°l, hogy mi adta a szerdai M√©sz√°ros LŇĎrinc-√≥ri√°sriport aktualit√°s√°t. Meg arr√≥l, hogy mi minden lehet a harc eszk√∂ze. Kolosi azt mondta, akit √ľtnek, vissza√ľt.

Az RTL Klub esti h√≠rad√≥j√°ba m√°sf√©l √≥r√°val kor√°bban h√°romperces √∂ssze√°ll√≠t√°st k√©sz√≠tettek a dolgoz√≥k arr√≥l, hogy a csatorna bizony kor√°bban is ŇĎr√ľletesen kritikus volt a korm√°nnyal √©s √°ltal√°ban a politik√°val szemben.

Az √ļjabb k√∂vetkeztet√©sek levon√°s√°t√≥l √≥dzkodn√©k, mindent elmondtam errŇĎl a t√©m√°r√≥l tegnap, a rekl√°mad√≥ val√≥s c√©lj√°r√≥l ‚Äď a TV2 helyzetbe hoz√°sa az RTL k√°r√°ra ‚Äď pedig pl√°ne sokat √≠rtunk. Maradjunk annyiban: milyen √©rdekes, hogy gyakran a puszta hangs√ļlyok alapj√°n el lehet d√∂nteni ‚Äď saj√°t haszn√°latra legal√°bbis, hiszen, mint Coelho, a h√≠res filoz√≥fus √≥ta tudjuk, objekt√≠v igazs√°gok nincsenek ‚Äď, hogy valami hiteles-e, vagy szinte biztosan hamis.