This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Kálmán Olga élő adásban képzelte el Herényi Károly merevedését

Illustration for article titled ​Kálmán Olga élő adásban képzelte el Herényi Károly merevedését

Ez nem egy szemét, átverős cikkcím. Tényleg így történt, Kálmán nevetőrohamot is kapott adás közben. A téma az MDF, az MSZP és az SZDSZ volt vezető politikusainak potencianövelőt és étrendkiegészítóket áruló MLM-cége volt.

Most már csak az a kérdés: Herényi Károly volt MDF-politikus tényleg a pöcsével súlyzózik-e.

Advertisement

Nekem eddig az év egyik legfontosabb sztorija, hogy egy beszervezési céllal meghívott ATV-s szerkesztő megírta, legalább 9 volt miniszter, államtitkár és egyéb vezető politikus dolgozik a Kyani nevű, szuperegészséges és persze irtó drága kamutermékeket áruló láncban, amelyik potencianövelőt is forgalmaz. Főleg MSZP-sek, de az egyik kulcsfigura az egykori MDF-es Herényi.

Advertisement

Az emlegetett szamarak közül Lamperth és Herényi el is mentek csütörtök este az Egyenes Beszédbe, ahol ugyan sokáig irtó unalmasan tudtak beszélni egy tényleg vicces témáról, de aztán végre robbant a humorbomba.

Hosszas, hervasztó körök után - a topmondat Lamperthtól: "Nagyon érdekes, hogy lehet mindenből bulvárt csinálni" - Kálmán végre rákérdezett a potencianövelő termékre. Lamperthék először mórikáltak, hogy ez nem is igaz, ilyen árujuk nincs is, de közben arra célozgattak, hogy mintha mégis lenne. Többedik visszakérdezésre Herényi elmagyarázta: van egy főleg sportolóknak ajánlott, általános teljesítménynövelő szerük, ami 15 százalékkal javítja a sporteredményeket. Ez nem potencianövelő ugyan, de ez a mellékhatása. "Én, amikor konditerembe megyek, állandóan ezt használom" - tette hozzá Herényi, és ez már a tapasztalt Kálmánnak is sok volt. "Hát úgy nagyon nehéz lehet sportolni" - mondta, és tényleg nem lehetett mást látni az úgynevezett lelki szemeinkkel, mint hogy Károly barátunk kéz használata nélkül nyom fekve és csinál meg 50 fekvőtámaszt.

Advertisement

A buli 13:20 táján indul.

Share This Story

Get our newsletter