​Kálmán Olga élő adásban képzelte el Herényi Károly merevedését

Ez nem egy szemét, átverős cikkcím. Tényleg így történt, Kálmán nevetőrohamot is kapott adás közben. A téma az MDF, az MSZP és az SZDSZ volt vezető politikusainak potencianövelőt és étrendkiegészítóket áruló MLM-cége volt.

Most már csak az a kérdés: Herényi Károly volt MDF-politikus tényleg a pöcsével súlyzózik-e.

Advertisement

Nekem eddig az év egyik legfontosabb sztorija, hogy egy beszervezési céllal meghívott ATV-s szerkesztő megírta, legalább 9 volt miniszter, államtitkár és egyéb vezető politikus dolgozik a Kyani nevű, szuperegészséges és persze irtó drága kamutermékeket áruló láncban, amelyik potencianövelőt is forgalmaz. Főleg MSZP-sek, de az egyik kulcsfigura az egykori MDF-es Herényi.

Az emlegetett szamarak közül Lamperth és Herényi el is mentek csütörtök este az Egyenes Beszédbe, ahol ugyan sokáig irtó unalmasan tudtak beszélni egy tényleg vicces témáról, de aztán végre robbant a humorbomba.

Hosszas, hervasztó körök után - a topmondat Lamperthtól: "Nagyon érdekes, hogy lehet mindenből bulvárt csinálni" - Kálmán végre rákérdezett a potencianövelő termékre. Lamperthék először mórikáltak, hogy ez nem is igaz, ilyen árujuk nincs is, de közben arra célozgattak, hogy mintha mégis lenne. Többedik visszakérdezésre Herényi elmagyarázta: van egy főleg sportolóknak ajánlott, általános teljesítménynövelő szerük, ami 15 százalékkal javítja a sporteredményeket. Ez nem potencianövelő ugyan, de ez a mellékhatása. "Én, amikor konditerembe megyek, állandóan ezt használom" - tette hozzá Herényi, és ez már a tapasztalt Kálmánnak is sok volt. "Hát úgy nagyon nehéz lehet sportolni" - mondta, és tényleg nem lehetett mást látni az úgynevezett lelki szemeinkkel, mint hogy Károly barátunk kéz használata nélkül nyom fekve és csinál meg 50 fekvőtámaszt.

Advertisement

A buli 13:20 táján indul.

Share This Story

Get our newsletter