This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Kacagj velem, hiéna!

Illustration for article titled ​Kacagj velem, hiéna!

Ha esetleg úgy tudtátok, hogy a Ferihegyi repülőtérről eltüntették a taxis hiénákat, akkor rosszul tudtátok. Továbbra is annyi van belőlük, mint a nyű, ahogy azt például ma reggel is sikerült megállapítanom.

Advertisement

Tavaly nyáron volt erről egy szép nagy cikk az Origón, szemmel láthatóan azóta sem történt ez ügyben semmi. Ugyanúgy olvasható sok helyen az érkezőket a veszélyekre figyelmeztetni próbáló "Don't get ripped off by the taxi cowboys" felirat, és ugyanúgy ott lóg a meglepő módon zömmel nagydarab és kevés hajú férfiak nyakában egy sárga kártya, miszerint ők minősített, avagy licensed taxisok. Akik tehát már bent, a váróban lecsapnak, akikre tudnak. A sikerráta gyorsfelmérésem szerint csekély, tízből nulla találatig volt időm figyelni, de hát csak megéri, ha tucatnyian ácsorognak kitartóan. Egyszer biztosan csinálnak majd valamit ezzel a különös jelenséggel valakik. Addig is laza asszociációs alapon küldöm az alábbi, 2013-as slágert mindenkinek, aki szereti.

Share This Story

Get our newsletter