Melyik híres újságíró kapott 3 millió forintot, és melyik tévés drága Patek Philippe-órát Portik Tamás maffiozótól? Még nem tudjuk, de egy olvasónk, FaciaNegra küldött egy linket, ami szerint Juszt Lászlónak 2004-ben ellopták a Patek Philippe-jét.

Advertisement

A HVG vonatkozó cikke szerint

Egy másik, szintén ismert (televíziós) újságírónak, Radnai László állítása alapján Portik Tamás azzal köszönte meg, hogy nem közölt róla rossz cikkeket, hogy másfél millió forintos Patek Philippe órával lepte meg. Az értékes karórát maga Radnai László vásárolta meg, s adta át Portik egyik embere jelenlétében a televíziós újságírónak. „Személyesen mondtam el neki, hogy mit üzent Portik Tomi. Az volt az üzenet, hogy köszöni, hogy korrekten viselkedett vele szemben és reméli, hogy ezután is az lesz, ezért kéri, hogy fogadja el ezt a csekély ajándékot.” Az egykori olajos szerint ezt az órát néhány év múlva a margitszigeti Thermal Szálló uszodájának a szekrényéből ellopták az újságírótól.

Advertisement

A Magyar Nemzet pedig ezt írta 2004-ben:

Négy és fél millió forint értékű aranyórát loptak el Juszt Lászlótól – adta hírül a Mai Nap. A televíziós műsorvezető az egyik négycsillagos budapesti szállodájának öltözőjében hagyta ruháját, mobiltelefonját és Patek Philippe márkájú óráját, miközben ő a szauna és a gyógyvizes medence jótékony hatását élvezte.A szemtanúk szerint Juszt alig tudott uralkodni magán, amikor észrevette, hogy eltűnt az órája, s azonnal felhívta Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitányt. Majd azt kifogásolta, hogy miért nincsenek kamerák a „jó nevű szálloda fürdőrészlegének öltözőjében”.

Advertisement

Nem egy darab Patek Philippe van a világon, és Juszt László attól nem gyanúsabb nekünk más tévéseknél, hogy míg Magyarországon élt, ismerte Szemjon Mogiljevicset, aki az FBI szerint az orosz maffia feje. És amúgy is, az egyik sztoriban másfél, a másikon négy és fél millió forint az óra ára. De azért köszönjük FaciaNegrának.

Share This Story

Get our newsletter