This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jövőre te is kaszabolhatsz kedvedre, jön a Trónok harca-játék

Tegnap a Telltale Games bejelentette, hogy 2014-ben jön a Trónok harca-videojáték. Ez egyébként egészen mellékes hír lenne, ha nem pont a Telltale csinálná.

Advertisement

A cég legnagyobb dobása ugyanis a Walking Deadből készült játék volt, ami az egyik legnyomasztóbb dolog volt, amivel életemben játszottam. Olyan volt, mint egy kalandjáték a kilencvenes évekből, tehát nagyrészt kattintgatni kellett különböző tárgyakra és személyekre, azzal a különbséggel, hogy a beszélgetések során minden egyes döntés, amit hoztál, befolyásolta a játékot. És nem úgy, ahogy mondjuk a GTA IV-ben eldöntheted, hogy megölsz valakit, aztán ha nem, akkor később visszajön segíteni, hanem a szereplők megjegyezték a döntéseidet, aszerint cselekedtek, felhánytorgatták azt, ha mondjuk nem segítettél nekik, vagy ha nem osztottál rendesen kaját ínséges időkben. Ez különösen kemény érzés akkor, amikor a történet szerint egy kislányra kell vigyáznod a zombiapokalipszis kellős közepén.

A Telltale annyit mondott a Trónok harcáról, hogy nagyjából ugyanolyan lesz, mint az eddigi játékaik, bár lesz benne pár nagy csata is. Feljebb meg tudjátok nézni az előzetesét, amiből túl sok nem derül ki, viszont bizonyítja, hogy létezni fog nemsokára.

Advertisement

[Kotaku]

Share This Story

Get our newsletter