This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jött egy újabb Quaestor-gyorshír: Tarsoly Csabát őrizetbe vették!

Illustration for article titled Jött egy újabb Quaestor-gyorshír: Tarsoly Csabát őrizetbe vették!

Őrizetbe vették csütörtök éjjel Tarsoly Csabát, a Quaestor tulajdonosát, és gyanúsítottként hallgatták ki csalás bűntette miatt, tájékoztatta ügyvédje, Papp Gábor ma reggel az MTI-t. Mindhárom – vagy végül is négy? – az ügyben tegnap előállított ember őrizetben van.

Advertisement

Papp Gábor azt mondta: védence és ő is panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság azt közölte: mindhárom embert, akit a Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtök délután előállított a Quaestor-ügyben, gyanúsítottként hallgatták ki csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. A nyomozást a Fővárosi Főügyészség fokozott ügyészi felügyelete mellett folytatják, tették hozzá.

Advertisement

Itt kicsit összezavarodtam a matematikában, mert korábban arról volt szó, hogy délután három embert állítottak elő, magát Tarsolyt viszont – úgy tűnt nekem – éjszaka vitték el.

Advertisement

A rendőrség korábban arról tájékoztatott, hogy a Quaestor-ügyben csütörtökön több helyszínen házkutatást tartottak, és "a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték".

Az NNI szerdán még azt közölte: csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Share This Story

Get our newsletter