Jön Magyarországra a gazdag emberek magazinja, a Forbes

Novemberben indul, egyelőre még nem tudni, hogy ki fog benne dolgozni.

Ma írta meg a Kreatív, hogy gazdasági válság ide és sajtóholokauszt oda, elindul Magyarországon is a gazdag emberekről, főleg üzletemberekről, gazdasági figurákról és további tehetős személyiségekről szóló Forbes magazin. Jó, ez nyilván túlzás, írnak még technológiáról, tudományról, kommunikációról meg különféle iparágakról is. Ez az újság az, ami évente összeállítja a Forbes 500 listát az ötszáz legnagyobb amerikai cégről.

Advertisement

A Kreatív információi szerint a cseh és a szlovák Forbes magazint kiadó Business Consulting & Media vette meg a magyarországi licenszjogokat, az előbbi változat 2010-ben, az utóbbi 2011-ben indult. Azt még a Kreatív sem tudja, hogy kik lesznek a lap munkatársai.

Én alapvetően örülök, hogy valakinek van még elég vér a pucájában, hogy nyomtatott lapot indítson Magyarországon meg úgy általában a világon, de nagyon remélem, hogy nem egy magyar Time Out-szintű kamikaze-hadművelet lesz a vége.

Ha van újságíró haverod, akit ősztől a Forbeshoz hívtak, vagy esetleg te készíted elő a nagy leleplező Simicska-cikket az első számba, áruld el a nevét/neved kommentben vagy küldd el a cinkKUKACcink.hu címre, hogy ne csak sötétben tapogatózzunk.

Advertisement

Kép innen.

Share This Story

Get our newsletter