Prolidepp pompás animgifjével kívánok eseményekben gazdag hétvégét minden demokrata és szálasista olvasónknak. A hétvégén ugyanis két remek program várja mind az elméleti, mind a gyakorlati tiltakozás szerelmeseit. Az elvontabb problémák hódolói szombaton délután háromkor az Alkotmány utcában skandálhatnak a Fidesz tervezett alkotmánymódosítása ellen. Tuti ott lesz a Savazós Bácsi is!

A vas√°rnap az akt√≠v pihen√©s rajong√≥i. Aki sz√©p z√∂ld k√∂rnyezetben szeretne kopasz, izmos, de az alkoholt√≥l legyeng√ľlt szervezetŇĪ fiatal fi√ļkkal kergetŇĎzni √©s hangos szavakat v√°ltani, annak ide√°lis program az antin√°ci ellent√ľntet√©s az √öj K√∂ztemetŇĎben. Itt a V√©r √©s Becs√ľlet nevŇĪ n√°ci szervezet ut√≥dja, a Pax Hungarica tart d√©lut√°n h√°romkor megeml√©kez√©st Sz√°lasi nemzetvezetŇĎ kiv√©gz√©s√©nek 69. √©vfordul√≥j√°ra, az ellenzŇĎk meg f√©l h√°romkor tal√°lkoznak, hogy ellenezz√©k a dolgot.

Aki v√©letlen√ľl nem ismerte volna fel, a fenti animgifen a cs√ľt√∂rt√∂ki fideszsz√©kh√°z-ostromkor h√≠ress√© v√°lt ellent√ľntetŇĎ b√°csi l√°that√≥, aki savaz√°st √≠g√©rt a fiataloknak, nem v√©letlen√ľl lett egycsap√°sra n√©pszerŇĪ internetszerte.

K√©t remek program √©n azonban nem ezekre fogok elmenni, hanem arra a magyar zsid√≥s√°g √©s √°lzsid√≥s√°g nagy pszichoszexu√°lis √ľnnep√©re, amikor is szombat d√©lut√°n n√©gykor az MTK kem√©nyen megrakja a P√°p√°t.