This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jön a hétvége, savas a buli, kétszer is lehet tüntetni!

Prolidepp pompás animgifjével kívánok eseményekben gazdag hétvégét minden demokrata és szálasista olvasónknak. A hétvégén ugyanis két remek program várja mind az elméleti, mind a gyakorlati tiltakozás szerelmeseit. Az elvontabb problémák hódolói szombaton délután háromkor az Alkotmány utcában skandálhatnak a Fidesz tervezett alkotmánymódosítása ellen. Tuti ott lesz a Savazós Bácsi is!

Advertisement

A vasárnap az aktív pihenés rajongói. Aki szép zöld környezetben szeretne kopasz, izmos, de az alkoholtól legyengült szervezetű fiatal fiúkkal kergetőzni és hangos szavakat váltani, annak ideális program az antináci ellentüntetés az Új Köztemetőben. Itt a Vér és Becsület nevű náci szervezet utódja, a Pax Hungarica tart délután háromkor megemlékezést Szálasi nemzetvezető kivégzésének 69. évfordulójára, az ellenzők meg fél háromkor találkoznak, hogy ellenezzék a dolgot.

Aki véletlenül nem ismerte volna fel, a fenti animgifen a csütörtöki fideszszékház-ostromkor híressé vált ellentüntető bácsi látható, aki savazást ígért a fiataloknak, nem véletlenül lett egycsapásra népszerű internetszerte.

Advertisement

Két remek program én azonban nem ezekre fogok elmenni, hanem arra a magyar zsidóság és álzsidóság nagy pszichoszexuális ünnepére, amikor is szombat délután négykor az MTK keményen megrakja a Pápát.

Share This Story

Get our newsletter