Primitív módon buzizott a Sebestyén-Vadon-Rákóczi-csapat a rádióban, mert Teczár miatt a csajok többé nem mehetnek be ingyen a Dobozba.

Nem az van, hogy Szilárd a pasikra gerjed? Csak kérdezem, nem állítom.

Ezen a sz√≠nvonalon gyal√°zt√°k a Morning Show mŇĪsorvezetŇĎi a Ha-Ha-aktivista √©s Magyar Narancs-szerzŇĎ Tecz√°r Szil√°rdot, ami√©rt az az ombudsmanhoz, majd az EgyenlŇĎ B√°n√°sm√≥d Hat√≥s√°ghoz fordult abban a kardin√°lis √ľgyben, hogy a Doboz nevŇĪ sz√≥rakoz√≥helyre a pasik ezer√©rt, a csajok viszont ingyen mehetnek be. (A felv√©tel ebben a 444.hu-posztban hallgathat√≥ meg.) A szupervicces r√°di√≥sok olyat is mondtak, hogy

Advertisement

Mit csin√°lt most? Kisz√ļrt most x sz√°zezer nŇĎvel, az egyenjog√ļs√°gra fogva, csak az√©rt, mert nincs el√©g ideje, hogy otthon maszturb√°ljon.

Meg még egy rakás ilyen szánalmas primitívséget.

A Dobozt ugyanis elmeszelt√©k, mostant√≥l nem engedhet be ingyen nŇĎket, ami ahhoz is vezethet, hogy teljesen megsz√ľnhet ez a r√©gi magyar diszk√≥s szok√°s.

Advertisement

Teczár a Narancsban a komoly érvelést

Mondhatn√°m persze, hogy nem vagyok meleg, te idi√≥ta, foglalkozz az √©rveimmel; de h√°t akkor is az √©rveimmel kellene foglalkoznia, ha t√∂rt√©netesen meleg lenn√©k. √ögyhogy ezzel az √≠r√°ssal csak fel szeretn√©m h√≠vni gondolkod√≥ embert√°rsaim figyelm√©t arra, hogy ma Magyarorsz√°g egyik legn√©pszerŇĪbb r√°di√≥mŇĪsor√°ban legitim √©rvk√©nt hangozhat el a ‚Äěnincs igazad, mert buzi vagy" √°ll√≠t√°s.

Advertisement

az ovis feleseléssel

Sebestyén Balázsnak nyilván annyi esze van, mint egy talicska málnaszörpnek

√∂tv√∂zŇĎ cikkel v√°laszolt. A cikk sokkal √∂sszeszedettebb, mint az ATV-s szerepl√©se volt, ahol szuperb√©n√°n pr√≥b√°lt √©rvelni az akci√≥ja mellett.

Advertisement

√Čn soha felnŇĎtt √©letemben nem hallgattam r√°di√≥t, egy negyed√©ves idŇĎszakot lesz√°m√≠tva, amikor f√©lig-meddig kint laktunk a Dunakanyarban √©s onnan j√°rtam be aut√≥val dolgozni. Innen tudom, hogy egy √°tlagos Sebesty√©n- vagy Bochkor-f√©le mŇĪsor meghallgat√°sa nehogy engem, de egy gyakorl√≥ stricit is harcos feminist√°v√° v√°ltoztatna. A magyar reggeli r√°di√≥k√≠n√°lat n√©niv√© v√°ltoztatott, √©s olyanokat gondoltam, hogy "ezeknek nincs anyjuk vagy h√ļguk"?

Advertisement

Olyan kem√©ny volt a helyzet, hogy a v√©g√©n a Kossuthon k√∂t√∂ttem ki, egy kellemes orrhangon besz√©l√≥ cs√≥k√°n√°l, aki valami id√©zetek h√≠res emberektŇĎl-t√≠pus√ļ k√∂tetbŇĎl √∂tpercenk√©nt felolvasott egy aforizm√°t Chateaubriand-t√≥l vagy Goeth√©tŇĎl.