This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Jól megszívatták a Hajógyári szigeti bulizókat

Nem engedélyezték a az egykori Vizoviczki-birodalom diszkóinak hatalmas hétvégi záróbuliját.

Advertisement

Ma este még egyszer utoljára feldübörögtek volna a lakossági ritmusok a Bed Beach - STUDIO - Dokk Club - Coronita - Dokk Beach - Patron - Pink - Coro Cafe - Sláger Terasz - Mokka Cukka - Events Hall - Dokkoló - Sláger Palota - Cafe Puerto - Puerto Lounge - tizenötszögben. A Hajógyári sziget déli részét behálózó diszkókomplexum régi törzsvendégei az extázis és a könnyezés határvidékén várták a Búcsút, aztán a legutolsó pillanatban a hatóságok jól kicsesztek velük.

Advertisement

Az esemény fb-oldala szerint a pénteki bejárás után közölték velük az illetékes hatóságok, hogy hiába rendelkeznek a szervezők működési engedéllyel összesen 11269 főre, mégsem tarthatják meg a megabulit. Merthogy ez valójában egyetlen fesztivál, nem 13 záróbuli, ezért egyben kellett volna rendezvénytartási engedélyt kérniük.

Advertisement

Én nem vagyok rendezvényszervező, de az az érzésem, hogy erre nem pénteken döbbent rá a hatóság, és ha akarnak, szólnak előbb a dologról. Így viszont ma nem lesz gigadiszkó. A szervezők azt írják, hogy beszerzik a szükséges paprokat, hogy tavasszal mégis megrendezhessék az eseményt.

Share This Story

Get our newsletter