Jobban tartok az új Csillagok háborújától, mint amennyire várom

Úgy látszik tanulhattak az első hat részből a Sithek kézlevágás terén, az eddigi legnevetségesebb fénykardnak már "keresztvasa" is van. Az új Star Wars teaser trailere egy jobbféle rajongói film hatását kelti, de az X-szárnyúak és a Millenium Falcon elég jól néznek ki.

Advertisement

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem nem győzött meg még Az ébredő Erő – semmi Csillagok háborújás hangulata –, de sok idő van még jövő decemberig.

Advertisement

Az egyre gyakoribb, látványosabb fénykard- és Erőhasználat amúgy már az előzménytrilógiában is zavaró volt – ha valamit folyamatosan nyomnak, az elveszíti a különlegességét. És ez az új agyoneffektelt lángpallosra emlékeztető fegyver és maga a cím is azt suggalja, a titkozatos ősi varázslórend csodái helyett megint kapunk majd pár figurát, akik még a reggelit almát is az Erővel fogják a villára tűzni.

Advertisement

Nagyon remélem, hogy tévedek, és a Han Solóhoz hasonlatos átlagemberek is megint fontos szerepet kapnak majd a filmsorozatban, de a történetről még nem sokat tudni. Azt hiszem akárhogy is lesz – simán lehet ez egy jó film –, a Csillagok háborúja már soha nem lesz Csillagok háborúja.

Advertisement

via io9

Share This Story

Get our newsletter