Ben Gyurcsány után most Juhász P., a bajnaista csodarabbi vágta ki a sábeszdeklit.

Advertisement

Viccel kezdeném. Két progresszív demokrata beszélget. Az mondja a progresszívabb: Shana tova! Mire a demokratább: Lesáná tová tikatévú!

Az Örökkévaló áldja meg a kedves olvasókat! Kedvenc előadóművész-fajtánk az Istennel incselkedő magyar politikus. A kampány előtti izgalmakkal párosuló zsidó újév természetesen egy rakás kedvencünkből kihozta az ájtatos manót. Legelőször, mondanom sem kell, az utolsó magyar demokratából, Facebook Ferenc exminiszterelnökből. Juhász Péter, a Milla motorja most megmutatta, hogy a civil gyökerű bajnaista oldal is képes pont akkora majomkodásra, mint egy odvas kommer. A javára legyen mondva, hogy Juhász az adott tematikán belül igazán kimaxolta ezt az abszurdba hajló, ráadásül üdítően rövid videót. Ha politikailag motivált műzsidó politikust látsz, azonnal küldj képet vagy linket, előre is köszönöm!

Advertisement

update: Para-Kovács Imre gyorsan pontosította, hogy ez a videó még a tavalyi alkalomra készült, de most újra elővették, így került elém. Ez a nagy képen nem változtat ugyan, de kimondhatjuk, hogy a tavalyi Juhász is korszerűbb álzsidó egy mai Gyurcsánynál.

Advertisement

[via fb]

Share This Story

Get our newsletter