Eddig a héten minden csak felvezetés volt eddig a hírig. Én már megittam ma egy kávét, de azt hiszem ezután többet már nem kell.

Arról van szó, hogy Zámbó Árpy elment egy rádióműsorba, ahol rákérdeztek, hogy mi volt közte és Bálint Antónia között. Árpy állítólag sokat nem gondolkodott a válaszon:

A Fészek Klubból ismerjük egymást Toncsival. Tejszagú gyermeklány volt még, amikor oda lejárt. Szóba elegyedtünk, ez, az, amaz. Mit akartok hallani, hogy együtt voltam Toncsival? Nem tagadom én ezt le, megboldogult fiatal koromat nem szeretném letagadni, nehogy azt higgyétek. Csak azt nem tudom, hogy írt bele a könyvébe. Ha úgy írt bele, hogy nagyon jó volt, akkor baró.

Értsd: Zámbó Árpy-nak megvolt a tejszagú gyerek Bálint Antónia.

Egy nappal később aztán már visszakozott a Borsnak:

Szó sincs arról, hogy én valamit is elismertem volna. Azt, hogy ismerem személyesen is, azt vállalom. De Toncsival való szexuális életemről, hogy volt vagy nem volt, egyáltalán nem szeretnék még csak nyilatkozni sem.

Advertisement

Ez már kevésbé baró, mi? Szerencsére Antónia sem maradhatott szó nélkül:

Nyilvánvalóan csak viccből mondta ezt Árpy, hiszen még csak barátok sem vagyunk. Különben két napja hívogat engem, hogy nem érti, miért nem hagyják őt békén, miért kérdezgetik rólam.

Szuperbulvár rovatunkat olvastátok, meg nem történt sexelésekről.