Merthogy ezzel pr√≥b√°lkoznak. ElsŇĎre persze irt√≥ j√≥l hangzik a dolog. Ha van c√©g, amelyik szinte b√°rmilyen ter√ľleten sikeres lehet, az a Gooogle. Azt√°n j√∂nnek a kem√©ny k√©rd√©sek.

Ha mindenki halhatatlan, √©s nem tudunk ŇĪrugrani, akkor be kell tiltani a gyerekv√°llal√°st, hogy ne n√©pesedjen t√ļl a F√∂ld? Tal√°n igen, b√°r ha tov√°bb engedn√©k a norm√°lis szaporod√°st, az tal√°n √∂szt√∂n√∂zn√© az emberis√©get, hogy most m√°r t√©nyleg tal√°lja meg a f√©reglyukakon √°t t√∂rt√©nŇĎ ugr√°ndoz√°s m√≥dj√°t. Hogyan d√∂ntene az emberis√©g, ha a saj√°t k√©nyelmes √∂r√∂k √©let√©t k√©ne kock√°ra tennie p√°r kak√°s pelenk√°√©rt?

Nyomaszt√≥ gondolat, hogy nem lesznek t√∂bb√© gyerekek, r√°ad√°sul azonnal t√∂nkremenne az √Āllatkert. K√©pzeld el, ha m√°r most az az ember √©rz√©se, hogy m√©g Budapesten is szinte mindenki egym√°st, mi lenne itt, ha 500 √©ve ugyanazokat az arcokat l√°tn√°d! Ha nincsenek gyerekek √©s pont kev√©s a szupertehets√©g a vil√°gban, az emberis√©g √∂r√∂kre f√©lh√ľlye maradna. Lehet, hogy x √©vente lenne egy l√°tv√°nyos, ezer kamer√°val k√∂zvet√≠tett ritu√°lis h√°bor√ļ, ami megtizedeln√© az emberis√©get, hogy √ļjra enged√©lyezzenek p√°r sz√°zmilli√≥ friss gyereket?

J√≥ sok k√©rd√©s, de mit gondolsz te? Ha valaki megtal√°ln√° a M√≥dszert, √©s csak rajtad m√ļlna, hogy elterjeszted vagy megsemmis√≠ted a f√°jlokat, mit tenn√©l?