This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Jennifer Lawrence után rólam is előkerült egy kínos videó

Illustration for article titled ​Jennifer Lawrence után rólam is előkerült egy kínos videó

Nem is a kormánypárti vérsajtó, hanem a 444-es TBG vájkált a múltamban!

Advertisement

A Tumblr-en megszellőztetett felvétel, amin fenyegetően nézek, a Gang című régi tévéműsorból lett kivágva. Irtó régen - Inkei Bence szerint 2004-ben - a Magyar Televízió azzal próbálkozott, hogy éles teszten döntse el, a pályázók közül ki csinálhassa az MTV állandó kulturális műsorát. A módszer úgy működött, hogy egy előszűrés után a 3 vagy 4 legépkézlábabb jelentkező kapott némi stekszet arra hogy leforgasson pár próbaadást, amik élesben le is mentek, és a versenyt részben a konkrét nézettségi adatok döntötték el.

Én a Supergroup által, Kistamás László rendezésében, Tilla kreatív producerkedésében gyártott Gang szereplője voltam.

Advertisement

A műsor nem rólam lett híres, hanem arról, hogy ebben tűnt fel Puzsér Róbert a mainstream tévézésben, mert kellett a társaságba egy irritáló, és rengeteget pofázó pióca. A szó jó értelmében vett pofázó pióca persze. És ebben feledzték fel Fáy Miklós tévés képességeit is.

A műsor egyik része stúdióbeli, asztal körüli okoskodásból állt, de minden résztvevő forgathatott adásonként egy filmet valami őt érdeklő témáról, az én első kisfilmem pedig a tarajfrizuráról szólt.

Advertisement

Most legalább olyan hülyén érzem magam, mint Jennifer Lawrence.

Share This Story

Get our newsletter