This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Jennifer Lawrence még akkor is cuki, ha irtózatosan kiszúrnak vele

Összefutott a Homeland főszereplőjével egy vörös szőnyegen, aztán meg elspoilerezték neki a harmadik évad végét. Ennyi különböző érzelmet egész filmekben nem lehet látni.

Advertisement

A szombati Screen Actors Guild-díjátadón az Access Hollywood éppen interjút készített Lawrence-szel, aki észrevette, hogy ott áll tőle két méterre az angol Damian Lewis, vagyis Nicholas Brody a Homelandből. A színésznő már abban a pillanatban egy ugrándozó cukinyuszi volt, bevallotta, hogy a sorozat első két évadát már kétszer is látta, aztán az interjút készítő riporter úgy döntött, hogy bemutatja őket egymásnak.

Egy kis kellemetlen bájcsevej után a riporter elkottyantja a Homeland legutóbbi évadának utolsó részének legutolsó jelenetét, ami hogyha nem láttad még, vagy esetleg érdekelne, arról szól, hogy Brody-t minden jel szerint kinyírják.

Advertisement

Jennifer Lawrence-ben itt elpattan valami.

13 éves koromban én is véletlenül tudtam meg egy Filmvilágból, hogy ki ölte meg Laura Palmert abban a Twin Peaksben, amit életemben először végre elkezdhettem nézni, szóval tudom, mit érezhetett akkor. Mondjuk én nem voltam két kamera előtt a vörös szőnyegen Kyle MacLachlan előtt, de biztos nem tudtam volna elegánsabban megoldani Lawrence-nél, aki fújtat, fel-alá járkál, azt hajtogatja, hogy nem is igazán tudja, hogy most mit érez, mert ez már nem harag, hanem valami egészen más.

Advertisement

Szegény!

[Vanity Fair]

Share This Story

Get our newsletter