Hiába futtatták az utóbbi időben pucsító képekkel a bulvársajtóban Rogán feleségét, a bulvárlapnak álcázott kampányújságban már sokkal szerényebb. És ugyanarra a kérdésre gyökeresen más választ ad.

Advertisement

Pont egy hónapja jelent meg az a híres cikk a Story magazinban, ami arról szólt - már ha ennek a kifejezésnek itt van bármi értelme - hogy bár nagyon elfoglaltak, a Rogán házaspárnak mégis van ideje egymásra. Nem is akárhogyan: annyira szenvedélyesek, hogy esténként titokban szoktak randizni, és elmennek vacsorázni, moziba, színházba vagy csak sétálni. Vajon miért titokban? Nem tudhatja meg a dolgot az, akivel általában randizni szoktak? Ez akkor nem derült ki.

Most, a City nevű kamu bulvárlapban megint nekiszegezték a kérdést: Van időtök egymásra Tónival? Mire azt felelte, nem sok, de "mindig lopunk pár percet egy ebéd- vagy kávészünet erejéig. Esténként, ha mennie kell valahova, igyekszem ott lenni mellette. Sőt olyankor - a saját szórakoztatásunkra - egy-egy mozi is belefér.

Advertisement

Nem elég a lelombozó válasz, a februári, látványos kamerába horpasztás helyett most jelképes dekoltázst villant csak Cecília asszony.

Halló, mi történt, elvitte a Gyurcsány a tudatosan adagolt politikai libidót? Vagy az 1. sz. választókerületben csak poszterotikus, esetleg egyenesen testgyűlölő nyugdíjasok szavaznak? Nagyon remélem, hogy az utolsó három hét valami csoda folytán annyira izgalmasan alakul, hogy az utolsó napokban már nem is Cecília asszony, hanem Tóni dekoltázsát is be fogják vetni.

Advertisement

Ő itt a kedvenc figurám a kamulapból, ismerd meg Gavin Duncant, a skótot, aki Nagy-Britanniában a Wembley stadion parkolóőrségéig vitte, ezért ide emigrált, hogy fideszes alárásgyűjtő legyen belőle:

Advertisement

Ez pedig itt a legjobb, fantáziagerjesztő közcím a lapszámból:

Share This Story

Get our newsletter