Hi√°ba futtatt√°k az ut√≥bbi idŇĎben pucs√≠t√≥ k√©pekkel a bulv√°rsajt√≥ban Rog√°n feles√©g√©t, a bulv√°rlapnak √°lc√°zott kamp√°ny√ļjs√°gban m√°r sokkal szer√©nyebb. √Čs ugyanarra a k√©rd√©sre gy√∂keresen m√°s v√°laszt ad.

Advertisement

Pont egy h√≥napja jelent meg az a h√≠res cikk a Story magazinban, ami arr√≥l sz√≥lt - m√°r ha ennek a kifejez√©snek itt van b√°rmi √©rtelme - hogy b√°r nagyon elfoglaltak, a Rog√°n h√°zasp√°rnak m√©gis van ideje egym√°sra. Nem is ak√°rhogyan: annyira szenved√©lyesek, hogy est√©nk√©nt titokban szoktak randizni, √©s elmennek vacsor√°zni, moziba, sz√≠nh√°zba vagy csak s√©t√°lni. Vajon mi√©rt titokban? Nem tudhatja meg a dolgot az, akivel √°ltal√°ban randizni szoktak? Ez akkor nem der√ľlt ki.

Most, a City nevŇĪ kamu bulv√°rlapban megint nekiszegezt√©k a k√©rd√©st: Van idŇĎt√∂k egym√°sra T√≥nival? Mire azt felelte, nem sok, de "mindig lopunk p√°r percet egy eb√©d- vagy k√°v√©sz√ľnet erej√©ig. Est√©nk√©nt, ha mennie kell valahova, igyekszem ott lenni mellette. SŇĎt olyankor - a saj√°t sz√≥rakoztat√°sunkra - egy-egy mozi is belef√©r.

Advertisement

Nem elég a lelombozó válasz, a februári, látványos kamerába horpasztás helyett most jelképes dekoltázst villant csak Cecília asszony.

Hall√≥, mi t√∂rt√©nt, elvitte a Gyurcs√°ny a tudatosan adagolt politikai libid√≥t? Vagy az 1. sz. v√°laszt√≥ker√ľletben csak poszterotikus, esetleg egyenesen testgyŇĪl√∂lŇĎ nyugd√≠jasok szavaznak? Nagyon rem√©lem, hogy az utols√≥ h√°rom h√©t valami csoda folyt√°n annyira izgalmasan alakul, hogy az utols√≥ napokban m√°r nem is Cec√≠lia asszony, hanem T√≥ni dekolt√°zs√°t is be fogj√°k vetni.

Advertisement

Ňź itt a kedvenc figur√°m a kamulapb√≥l, ismerd meg Gavin Duncant, a sk√≥tot, aki Nagy-Britanni√°ban a Wembley stadion parkol√≥ŇĎrs√©g√©ig vitte, ez√©rt ide emigr√°lt, hogy fideszes al√°r√°sgyŇĪjtŇĎ legyen belŇĎle:

Advertisement

Ez pedig itt a legjobb, fant√°ziagerjesztŇĎ k√∂zc√≠m a lapsz√°mb√≥l: